You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

SC "Janko Pejanović", Palić -

Intertoto Cup - Sezona 62
Cetvrtfinale - 2. mec

TIPOVI
kliknite na tip za prikaz tipstera
X 18:00 Cameroon-Algeria X-X
X-X 18:00 Mali-Tunisia X-X
X 20:30 Egypt-Senegal X-X
1 20:30 Ghana-Nigeria X-X
DOGAĐAJI
SIA

petronije

Sastavi timova
FK Palić
prosečni kladioničar
SIA
Вукашин
Kiza
Željezničar
Ching Shih
Rasha
veverica
petronije
Komentari
* komentari su javni i svi ih vide
prosečni kladioničar

Izvinjavam se Ching brate tebi i svima koji su prisustvovali ovoj suludoj javnoj raspravi. Pozdrav svim ucesnicima balkan lige osim adminu naravno i srecno svima u zavrsnici prvenstva i kup takmicenju!

Ching Shih

Moja ekipa nece vise ulaziti u raspravu sa DRUGARIMA iz fk Palic.

prosečni kladioničar

Ja sam te doveo ja sam te izbacio da si dao 20 golova opet bih te izbacio jer nisi LOJALAN ne postojis vise za mene ako napises poruku nemam vremena da se dopisujem sa ljudima bez integriteta tako da pisi sta hoces odustajem od dijaloga..

prosečni kladioničar

A kako mi je ching poslao poruku? Ajde paljba, idi igraj za velez sarsfild..sto bi rekli na mardelju nemas ni dva pisanja, a delis savete shux hvala ti i pozdrav.. svako dobro..

Shux91

Brate, tebi sam prvom POKUŠAO da pošaljem poruku, ali pošto si banovan, nije mi dozvoljavao sajt. Zato sam se i javio ostalima. Ziheraški hahahhah brate kakav si ti car... Što se kvaliteta tipovanja tiče, stvarno ne znam zašto me napadaš. Ja igram da POSTIGNEM GOL, i dao sam podosta golova više od tebe, a to do sad nisam hteo ni da spomenem. Nije ni bitno stvarno, normalno je da postoje sukobi u mišljenjima, svi smo različiti i zato je i život zanimljiv. :) Da svi mislimo isto, bilo bi ultra dosadno :) Previše smo se raspisali, ovo je sve jedna igrica, tombola, bitno je da smo svi zdravi kao i naše porodice! Živeli i Palić i Velež i Rekreativno i Niš i svi svi... Poz vas ljubi brat !

prosečni kladioničar

Radio skauting za razliku od mene, pa buraz, igras ziceraski, ja sam taj pored vuleta koji igra agresivnije, jer to tako mora, zato i postizem manje golova. Ti nikada prelaz nisi pogodio, cuj skauting haha, Ne bije boj svijetlo oruzje, vec srce u junaka. Ljubi brat ne smaraj vise bivsi clane fk palic..

prosečni kladioničar

I nisam doveo neku boraniju da te zameni nego najjaceg poznavaoca fudbalske igre pored Krstafsona na sajtu. Tako da, uzivaj u novom klubu sa renomeom, a nama sta Bog da. Ponavljam, a vec sam ti napisao pre neki dan, ne moramo uci u drugu ligu, ne moramo osvojiti kup, ali necemo izdati fk palic nikada kiza vule i ja! Ti si dosao i otisao mi ostajemo! Putuj igumane

prosečni kladioničar

Ja sam te doveo u klub ja sam te izbacio iz kluba. Tacka! sto mi nisi poslao poruku? Kazes, prosecni idem u velez, nego mi ching salje poruku, ides okolo dopisujes se sa ostalim clanovima kluba mene zaobilazis. Druze, ne verujem ti hteo sam da te izbacim svakako pre prvenstvenih, a kada sam dobio sinoc poruku ne od tebe vec od tvog novog saigraca koji je ljudina, odlucio sam da te ne zadrzim, cak ni u polufinalu kupa. Nemam poverenja u tebe, sta ti nije jasno? Ja nikada necu napustiti fk palic tu se mi razlikujemo. Stvar je principa, naucices jos si mlad. Znas, i notingem forest je bio klub sa renomeom moj dobri Mbape shux a vidi ih sada. Dovidjenja. Ja sam uzeo na sebe odgovornost ja iz bana izaci necu moji saigraci Vukasin i Kiza su zasticeni, ja sam djavo, koji stiti klub FK Palic.

Shux91

2 meča nisam dao gol i odmah me ne zanima i nisam fokusiran Au au bato... ako stv tako mislis, onda jbg 😃 Ne mogu da se prepirem. Uzivaj ljubi brat

Shux91

hahahahahaha besan sam hahahahahaha do jaja brate 😂😂😂😂 uzivajte i srecno

Shux91

Eto vidis kako pricas iz glave, lupetas. Zvao me Ching u Velez, ja sam ih zamolio da im javim na kraju sezone zbog VAS, ali trebao im je odgovor ODMAH. Covek je tu da potvrdi. Drugo, fokusiraniji od mene? oper lupetas. Pred svaki meč sam ulazio po 5 puta u protivnika, radio skauting i analize. Ko im igra, kako tipuju, sve. Za razliku od tebe. Dakle kako nisam fokusiran? Drugo, kad sam uradio skauting protivnika i predlozio kolegi da odigra prelaz, ti si me napljuvao, da ih ostavim da tipuju sami. U svakom normalnom timu postoji konverzacija i dogovori izmedju saigraca, a SAMO tebi je to zasmetalo. Trece, uopste ne mislim da sam jak, i bole me brige sta drugi misle. 😊 Sve najbolje!

prosečni kladioničar

Pruzio si svoj maksimum i svojim partijama dosao do dobrog transfera. Ti da si bio pametan, cutao bi i cekao kraj prvenstva pa nam saopstio da ides iz kluba, a ne pred bitne utakmice da nam tako nesto saopstis. Naravno da su Vukasin i Kiza dobri momci zato sam sa njima u ekipi, oni bi te pustili jer su dobri ljudi sigurno da igras do kraja, e pa vidis zato sam ja u ovom momentu kapiten i imam tu mogucnost da obavim taj transfer ranije, jer mislim da nam treba fokusiraniji igrac. Mene kada bi sada zvao bilo ko da igram za njih, ja nikada na to ne bi pristao, ti si pristao na keca, znaci da nam ne trebas buraz. Pogledaj, od kako si resio da nas napustis nisi dao nijedan gol, sto znaci da si van fokusa. Razmisljaj fudbalski malo. Besan si sada sto je razumljivo, procice te. Nemoj da se nerviras

prosečni kladioničar

Molim lepo Ching Shih. Shux matori gledaj to ovako to ti je kada igrac ide iz kluba on nije mislima vise u svom klubu, a i sta da se slucajno ne daj Boze povredis na utakmici, a u ugovoru pise da moramo da te cuvamo od povreda. Dobar transfer smo obavili dobili dobru cenu za tebe, ne smemo da rizikujemo, treba nam ta lova, planiramo da napravimo vip lozu na stadionu sa djakuzi kadama i hostesama u toplesima koje ce da toce sampanjac u momentima opustanja, moras to da razumes :) sve najbolje buraz. Srecno u nastavku karijere!

Shux91

Ti meni*

Shux91

Prosečni, pričaš o nekom TIMU, a nisi ni pitao kolege da li su za to da me ODMAH ŠUTNEŠ ili da ostanem do kraja sezone... već si ti SAM doneo odluku, kao da si VLASNIK kluba, a ne kapiten. Mislim da sam svojim tipovanjem i druženjem zaslužio da ostanem do kraja sezone, a ne da me tako oteraš ko da sam ti kurva... Npr Mbape prelazi u Real, pa neće sad da ga oteraju odmah iz PSŽ-a, nego će igrati do kraja sezone. I vama sam najavio da idem na KRAJU sezone. Ipak, tebi se diglo da me zameniš odmah, bez ikakvog prethodnog konsultovanja... bezveze stvarno, očekivao sam više od tebe... Ladno si rekao: TI mene da pružiš ZADOVOLJSTVO DUPLE KRUNE? BOŽE PRAVDE! Jel si ti Bog? Šef? Predsednik Balkan Lige? To što si ti uradio nije pravda ni 0.1%. Pa tu sam cele sezone, nijednom nisam dobio žuti ili crveni i vrlo dobro sam tipovao. Ali tebe očigledno boli uvce, želiš da budeš GLAVNI i da se PITAŠ ZA SVE. To nije TIM, i to nije SPORTSKI. Iako si kapiten, NISI IZNAD TIMA. Mislio sam da shvataš to. Vidiš kako su Vule i Kiza odreagovali normalno i pre svega ljudski. Ljudski, ako se sećaš šta do znači :) Ja sam sportski najavio da idem na kraju sezone, kao što bi svako od vas uradio. A veruj mi da bi svako prihvatio poziv Veleža. Bilo mi je bezveze da odem NA KRAJU SEZONE, ali sam pitao kolege, podržali su me. Pritom sam Vam javio na vreme da bi našli zamenu. Nisi morao ODMAH to da uradiš da bi pokazao kako si jak. Zaista ne razumem šta bi bilo strašno da sam ostao do kraja sezone? Ipak je to 25 % moj uspeh kao i svakog od vas. Sve najbolje želim Paliću! Vule, Kizo, hvala na podršci i druženju i sve najbolje!

Вукашин

Shux све најбоље матори 💪

Ching Shih

Pauleta hvala na razumevanju, srecno druze.

prosečni kladioničar

Pozdrav Shux91, sve najbolje u novom klubu sa renomeom, mi smo samo jedan mali fk palic ;) pa nisi valjda mislio da cu ti pruziti to zadovoljstvo da gledas kako uzimamo duplu krunu Boze zdravlja Boze pravde! Najavio si odlazak jos pre par dana ne znam sta si ocekivao da cu te pustiti da igras do kraja? Sve najbolje u novom klubu i svako dobro ti zelim u zivotu, zaista to mislim! Pozdrav sa Palica!

Shux91

Na kraju sezone ćemo da odradimo transfere :) Da su živi i zdravi moji buraGeri iz Palića! I da se opet nekad okupimo kraj jezera :)

prosečni kladioničar

Plekanec Shux91 out SIA in !

prosečni kladioničar

Ne kune majka sina sto gubi u kupu kod kuce vec sto se vadi u gostima. Pozdrav Zeljo, neka se pripremi sledeca ekipa :)

Međusobni mečevi
PAL
X
ŽELJ
1
0
1
FK Palić
0:2
Željezničar
Željezničar
1:3
FK Palić
Intertoto Cup: Sezona 62 - Grupa B
# Team P GD PTS
1
6 +4 12
2
6 +1 9
3
6 -1 7
4
6 -4 2
Parovi - Cetvrtfinale - 2. mec