Ocekuje nas veoma zanimljiv mec izmedju New York Mets i Washington Nationalsa.

Kao i sto se ocekivalo na pocetku ovog prvenstva Washington nije krenuo sjajno imaju skor od 9 pobeda i 13 izgubljenih meceva. 

Najvise na te rezultate su uticale povrede Rendona,Wertha i Span-a. Werth i Span su skinuti sa liste povredjenih pre nekoliko meceva i vec su pokazali da su jako bitni za ovaj tim Nationalsa.

Spam od kada se vratio ima najbolji procenat .317 , u jucersnjam mecu je bio fantastican u kome je postigao i 3 run home run i tako skoro sam deklasirao ekipu Atlante.

Werth nije pomogao mnogo od njega se ocekuje vec da da svoj doprinos, mada je za ovaj mec pod znakom pitanja.

Sto se tice ekipe Metsa, oni igraju i vise nego dobro imaju 15 pobeda i 7 izgubljenih sto je fantasticno i pretpostavljam da su zadovoljni sa .500 pobeda u ovom delu sezone.

Ono sto je za Nationalse Span to je za z a Metse Duda, koji ima procenat .312. U zadnjem njegovom mecu protiv NYY nije mnogo blistao ali je osigurao pobedu sa Sacrificy fly protiv Pinede  i tako resio pitanje pobednike.

Od njega ocekujem bolji mec sto se tice udaranja, s obzirom da nije briljirao u tom spomenutom mecu protiv NYY.

Medjutim osim Dude , Metsi imaju jos nekoliko igraca koji znaju itekako da udare preko .250 a to su Flores i Lagares.

Sto se tice bacaca Strasbur igra toplo hladno. U mecu protiv Filadelfije je bio sjajan , da bi onda skroz podbacio u njegovom zadnjem startu protiv Majamija kada je dozvolio 4 runa u 6 ininga i tako izgubio mec.

Takav je bio i u predsezoni , nije konstantan i to je veliki hendikep za njega.

Sto se tice DeGroma pa skoro indenticna situacija, poceo je sasvim solidno sezonu da bi u zadnjem mecu protiv Jenkija bio prosto izresetan. Dozvolio je 6 rima i samp 8 udarca i sve to u 5 ininga.

Ako ga nacnu Nationalsi rano ocekujem jos jedan los mec za njega.

Mislim da 6.5 za over ovde premalo i da moze ovo preci lagano.

Početak: Petak, 01.05.2015. 01:10
Tip: + (6.5 )
Kvota: 1.95
Kladionica: Bet365