U današnje vrijeme ogromna količina informacija svima je na dohvat ruke. Jednom tipu ljudi to jako ide u prilog, a radi se upravo o ljubiteljima klađenja. Možemo se složiti kako su informacije zapravo ključne prilikom odabira na koji susret odigrati, a analiza je neizbježan čin svakog dobrog kladioničara. Opširno i temeljito odrađena analiza sportskog događaja može drastično povećati šanse za dobitkom, a zato je bitno znati kako je odraditi pravilno. Iako će postupak analiziranja utakmice biti drukčiji od igrača do igrača, postoje neki univerzalni koraci u istraživanju koje moraju poduzeti svi. Recimo koji su samo neki od tih koraka.

Međusobni omjer

Naravno, kada je riječ o nekom sportskom dvoboju, prvo čemu se moramo okrenuti su međusobni susreti te dvije ekipe ili igrača. Ako su se oni susreli više puta, pogotovo u zadnje vrijeme, to će nam jako pomoći pri predviđanju kako bi mogao izgledati njihov idući susret. Naravno, čak i ako je jedna ekipa slavila protiv druge svaki put dosad, to ne mora garantirati da će tako biti opet, ali je dobra smjernica. Iako vrlo bitan, međusobni omjer nije jedini pokazatelj kod odrađivanja analize sportskog susreta.

Izostanci

Ako je susret koji analizirate iz nekog od ekipnih sportova, veliku pažnju obratite na potencijalne izostanke igrača. Ekipe uglavnom znaju imati svoje najveće zvijezde te bi njihov izostanak zbog ozljede, kartona i slično mogao biti od velikog značaja. Ako primijetite da će tako neka od ekipa igrati bez svojih vrlo bitnih igrača te vam to pođe za rukom prije nego što su kladionice to uzele u obzir, smiješi vam se odlična prilika za zaradom.

Kretanje kvota

Prilikom klađenja već smo se upoznali s time da se kvote na određene ishode mogu mijenjati. Ako puno igrača igra na neki ishod ili se pak dogodi nešto što bi moglo jednoj ekipi ili igraču povećati šanse za pobjedom, kladionice će ispraviti svoje kvote. Ako odrađujete analizu, definitivno bi trebali obratiti pozornost na to kako se kreću kvote na određene ishode. Pritom se možete služiti kvotama iz više kladionica, bilo da se radi o domaćim ili nekim od velikih stranih kao što je Bet at Home. Ako primijetite da se neka kvota promijenila, a ne znate zašto, nešto vam je promaknulo i trebali bi ponovno istražiti zašto se to dogodilo.

Pronađite najisplativiju kvotu

Kretanje kvota nije jedina stvar koju biste trebali istraživati u velikom broju kladionica. Danas se kladioničarima nudi mogućnost igranja u velikom broju online kladionica istovremeno, a imati račune u svakoj od njih može biti velika prednost. Do nekih kladionica možda neće biti lako doći, ali ako koristite alternativni link za njih, to zaista ne bi trebao biti problem. Iako kladionice imaju gotovo iste događaje u svojim ponudama, kvote na njih mogu varirati. Tako ćete na isti događaj moći pronaći velik broj različitih kvota od kojih će neke biti isplativije za odigrati. Pronađite stoga kladionicu koja nudi najvišu kvotu na ono što želite odigrati te u njoj uplatite svoj listić jer će vam potencijalni dobitak biti veći.

Danas postoji velik broj online kladionica kojima se može pristupiti u roku od par minuta te početi s igrom. Nekoć je situacija bila puno drukčija te se za uplatu običnog sportskog listića moralo ići do kladionice i to učiniti osobno. Sada je taj postupak uvelike pojednostavljen pa tako do kladionice fizički ne morate ići ni u kojem trenutku, a sredstva možete uplatiti i isplatiti iz udobnosti svoga doma. To je najočitija prednost klađenja online, ali njih ima još. Osvrnut ćemo se na njih i reći ponešto o svakoj.

Veća ponuda

Kada dođete u kladionicu, odigrati možete na parove koje vidite istaknute u ponudi. I dok je ta ponuda poprilično opširna, ograničena je prostorom i moguće je da se u njoj ne nalazi sve što bi igrači htjeli. Igrajući online tih problema nema. Možete pronaći sve što vas zanima, a ponuda je nedvojbeno veća. Gledajući neke od najpopularnijih kao što je kladionica 22bet, teško se oteti dojmu da igrači mogu odigrati na gotovo sve što im padne na pamet.

Trenutna isplata

Ako u fizičkoj kladionici uplatite listić koji se ispostavi dobitnim, tada morate ponovno posjetiti kladionicu kako bi ga isplatili. Kod online klađenja sve se odvija automatski. Ako je listić koji ste odigrali online dobitan, njegova sredstva automatski će se pronaći na vašem računu, a vi ne morate uložiti nikakav trud da bi se to dogodilo. Uz to, kladeći se online u kladionicama kao bet365, možete naići na opcije kao Cash Out. Radi se o mogućnosti isplate ponuđenog dobitka čak i dok utakmice koje se nalaze na vašem listiću nisu dovršene. Tada kladionica igračima nudi neki dobitak u odnosu na trenutno stanje listića, a na igraču je hoće li ga prihvatiti ili ne.

Klađenje uživo

Klađenje uživo je nešto što jednostavno ne smijemo izostaviti kada je riječ o klađenju online. Ono igračima nudi mogućnost postavljanja neke oklade na događaje koji su u tijeku, a to sa sobom nosi nove prilike za zaradom. Primjerice, ako gledate neku utakmicu i osjetite da bi mogla završiti na ovaj ili onaj način, ne morate žaliti što niste odigrali listić na nju prije njezinog početka. To možete učiniti uz klađenje uživo i to uz samo par klikova mišem. Također, kvote će se automatski podešavati u odnosu na zbivanja na terenu, a to može pružiti neke prilike za odigrati ih i zaraditi brzo i jednostavno.

Bonusi

Kladionice online svojim igračima nude razne isplative bonuse kako bi oni postali njihovi članovi. Često će tako kladionica težiti tome da njihov bonus bude jedinstven i bolji od onoga koji nude druge kladionice, a u konačnici su najveći dobitnici od toga sami igrači. U fizičkim kladionicama ne postoji mogućnost iskorištavanja nekog bonusa dok će online situacija biti drukčija. Najčešće se radi o bonusima koji će igračima poduplati prvu uplatu i tako im već u startu omogućiti puno veće šanse za ostvarivanjem profita jer će na svom računu imati veći iznos od onog koji su planirali uplatiti. Postoje još neke vrste sjajnih i isplativih bonusa kao što su cashback, freebet i drugi.

Klađenje online i klađenje uživo se razlikuju po nekoliko stvari. Ukoliko želite saznati više o ovom klađenjima, posjetite našu stranicu onlinekladionice.com

Klađenje uživo 

Klađenje uživo ima mnoge prednosti nad klađenjem prije početka događaja, ali isto tako ima i mana.

Prednost klađenja prije nego što utakmica počne je da kladitelj ima vremena odlučiti koji će par odigrati. Ovaj način klađenja, s druge strane, nema isti osjećaj adrenalina kao i klađenje uživo.

Ako se odlučite kladiti na događaje uživo, morati ćete imati brze reflekse jer u kratkom vremenskom periodu morate donositi važne odluke ako želite ostvariti dobitke na kladionici.

Ova vrsta klađenja bi vam trebala biti dostupna u skoro svakoj online kladionici. 

Možete se kladiti na broj golova, konačan rezultat, tko će dobiti žuti ili crveni karton i više. U današnje vrijeme nema razlike između opcija kad je u pitanju klađenje prije početka meča ili klađenje za vrijeme meča.

U klađenju uživo postoje određene strategije koje vam mogu pomoći pri osvajanju dobitaka. One se mogu primjenjivati i mogu pomoći pri dobicima na kladionici. 

Neke od ovih strategija strategija su efikasnije, a neke ne. Bitno je biti strpljiv i čekati dovoljno visoke koeficijente.

Vrlo često će se desiti da netko zabije gol pred sam kraj meča, te je ova strategija jedna od najjednostavnijih strategija.

Zna se desiti da vaši favoriti prime gol iako su možda bolji na terenu, što je dobra situacija za klađenje uživo. Ovdje možete igrati na Duplu Šansu ili Draw No Bet opkladu. 

Ukoliko imate strpljenja, onda se pred kraj utakmice možete kladiti na opcije poput Favorit daje gol ili Ukupno golova plus.

Ova se strategija pokazala kao prilično učinkovita u odnosu na druge strategije.

Uživo klađenje je jedna vrlo od vrlo teških disciplina jer morate brzo misliti, ali se može prakticirati u skoro svim sportovima. 

Iako ima puno različitih strategija, može biti vrlo profitabilna opcija.

Klađenje uživo je zanimljivo i nudi vam više slobode nego klađenje prije početka utakmice, pogotovo jer uživo možete vidjeti koji tim ili igrač ima bolji performans tokom meča, što možete iskoristiti na najbolji mogući način. 

Osim ovoga, postoji opcija gledanja nogometnih utakmica uživo koju će vam sigurno ponuditi naše online kladionice. 

Klađenje online

Klađenjem online dobivate mogućnost da se kladite bilo kada i bilo gdje, pa čak i iz udobnosti svoga doma. U današnje vrijeme puno kladionica ima svoju online stranicu na kojoj igrači mogu igrati, a nude i sjajne bonuse i široku ponudu. 

Najbolji dio kod ove vrste klađenja je naravno dobar odabir klađenja i dobitci, dok je najteži dio ovog klađenja postavljanje uloga.

Čak i igrači koji imaju iskustva imaju naviku podići ulog kada su na pobjedničkoj igri. Ali nemojte se početi osjećati nepobjedivim kada ste pobijedili u nekoliko igara zaredom jer se možete zeznuti u zadnji trenutak i izgubiti sve što ste uložili.

Dvaput razmislite o vašem odabiru i iskoristite svoju bolju prosudbu prije nego što povećate prosječni udjel.

Najbolje što možete učiniti ukoliko vam ne ide najbolje u klađenju je da budete mirni i postavite uloge prema vlastitoj strategiji, a ne prema trenutnim okolnostima. Trebali biste isplanirati strategiju i pridržavati je se. 

Ukoliko još niste dobri u klađenju, uvijek se preporuča kladiti na male uloge, te postepeno možda uvećavati uloge kako bi vam dobici bili bolji. 

Kada se kladite online, mnoštvo faktora može utjecati na ishod utakmice, što u klađenju uključuje i sreću. Prikupljanjem informacija i analizom prijašnjih događajima tog tima ili invidualca možemo smanjiti rizik na procjeni vjerojatnosti. 

Faktori u klađenju

Faktori koji utječu na sport su bezbrojni, od ozljeda igrača do prednosti domaćeg polja, i tako dalje. Ishod svake utakmice može biti drugačiji zbog različitih varijabli koje treba uzeti u obzir pri izračunavanju vjerojatnosti. 

Neki od faktora na koje biste trebali pripaziti tijekom odabira ulaganja su sljedeći. 

Najprije imamo prethodnu utakmicu, koja bi mogla poslužiti kao smjernica u reguliranju slabosti ili snage u timovima ili individualcima. Morate uzeti u obzir i tko je u timu i jesu li nastale neke promjene od prijašeg puta, zbog toga stavljanje naglaska na prethodne utakmice može rezultirati i loše za vašu strategiju. 

Zatim imamo i statistike koje su neprocjenjive, ali ih osiguravaju vjerodostojni izvori. Velik broj statistike se određuje za pojedinog igrača, a one su sjajan način za mjerenje prošlih događaja, ali i budućih. 

I zadnje, pripazite na vaše reagiranje. Jer će ono utjecati na vaš performans u svijetu klađenja. 

Igrajte najbolje casino igre online samo na Favbet casino online.

Favbet Casino - hrvatski online casino

Favbet casino je vjerojatno najbrže rastućih online casina u Hrvatskoj. Usluge kockanja više nude mlađoj generaciji, ali naravno sportsko klađenje nije jedina njihova usluga. Također podržavaju casino igrice, lutriju i mnoge druge vrste zabave u  online casino hrvatska.

Široki izbor gara u Favbet casinu

Ako tražite online casino sa širokim izborom igara, ne tražite dalje od Favbet Casina.

Od automata i ruleta do blackjacka i video pokera, pronaći ćete sve svoje omiljene casino igre u ovom hrvatskom casinu. Osim toga, nude ogroman izbor igara na automatima, uključujući neka od najuzbudljivijih novih izdanja dostupnih na tržištu danas uključujući:

  • Blackjack
  • Rulet
  • Baccarat
  • Craps

Favbet Casino jedan je od rijetkih casina koji nudi i igre s djeliteljima uživo—tako da možete uživati ​​u svoj zabavi i uzbuđenju igranja u stvarnom casinu iz udobnosti vlastitog doma.

Bonusi i promocije

Kada igrate u Favbet Casinu, uvijek ćete imati priliku osvojiti pravi novac. Uz redovne ponude kasina, igračima su na raspolaganju i posebne promocije i bonusi. Casino svojim igračima nudi bonuse za sve aktivnosti koje se obavljaju unutar igre. To uključuje:

  • Bonus na prvi depozit - kada napravite svoj prvi depozit, dobit ćete 10% bonusa povrh iznosa depozita.
  • Bonus za drugi depozit - svaki put kada izvršite drugu uplatu koristeći isti račun, dobit ćete 20% bonusa povrh iznosa vašeg depozita.
  • Bonus za treći depozit - svaki put kada izvršite treću uplatu koristeći isti račun, dobit ćete 30% bonusa povrh iznosa depozita.

Uz ove bonuse, kockarnica nudi i druge nagrade kao što su besplatni okretaji na odabranim igrama tijekom određenih vremenskih razdoblja, pa čak i besplatne igre koje se mogu igrati bez ikakvih zahtjeva za klađenjem!

Depoziti i isplate

U favbet casinu možete izvršiti uplatu ili isplatu korištenjem raznih metoda. Možete koristiti svoju kreditnu karticu, debitnu karticu, e-novčanike kao što su Skrill, Neteller ili Paysafecard, kao i Bitcoin i druge kriptovalute.

Minimalni iznos uplate je 10 EUR, dok je minimalni iznos isplate 25 EUR. Maksimalni iznos uplate je 20 000 EUR po transakciji, a maksimalni iznos povlačenja je 50 000 EUR dnevno. Za isplate veće od 50 000 EUR dnevno, obratite se korisničkoj podršci prije podnošenja zahtjeva.

U nogometu postoje specifične oklade koje možete igrati ako niste sigurni tko će pobijediti utakmicu ili niste zadovoljni kvotom na favorita. Neke od tih oklada mogle bi dati odlične rezultate kad se sezona malo zahukta ove jeseni...

Nema sumnje, nogomet je najpopularniji sport za klađenje u našoj regiji, a nakon što kroz ljeto nije bio posebno dobar izbor utakmica za klađenje, situacija će se značajno poboljšati od rujna na dalje.

Već su u akciji svi najbolji nogometni klubovi Europe, a čekaju nas i brojna reprezentativna uzbuđenja pa će definitivno doći na svoje svi oni koji traže put do profita klađenjem na nogomet.

No, pogađati tko će pobijediti, a tko izgubiti nije uvijek najlakši put do zarade. U nogometu ima pregršt iznenađenja, a na velikim favoritima kvote su vrlo male pa se ne isplati kladiti povezujući više takvih utakmica u kombinacijski listić.

Zato su tu specifične oklade koje vam daju šanse doći do dobitka čak i ako niste sigurni tko će biti pobjednik nakon 90 odigranih minuta, ali i ako niste zadovoljni kvotom koju dobivate na pobjedu favorita. Izdvajamo nekoliko njih koje bi se mogle isplatiti ove jeseni.

Oklade na strijelce

Svaka kladionica koja drži do sebe danas igračima nudi priliku kladiti se tko će zabiti pogodak na nogometnoj utakmici, što se pokazalo prilično profitabilnim prošlih godina.

Pa vam tako Unibet nudi oklade tko će postići pogodak, ali i tko će zabiti prvi, a tko posljednji gol na utakmici, s tim da se ponekad možete kladiti i tko neće postići gol.

Svima omiljena oklada bio je dosad Robert Lewandowski, na kojem se povećala kvota otkad se preselio u Barcelonu, a španjolska La Liga zapravo nije puno jača od Bundeslige, po pitanju defenzive.

Pri klađenju na strijelce pametno je izdvojiti nekoliko igrača za koje vjerujete da mogu zabijati češće nego svaku drugu utakmicu i onda ih pratiti uplatama, po mogućnosti na one kvote koje donose izdašnu dugoročnu zaradu.

Poluvrijeme/kraj

Svaki put kad je na vašeg favorita koeficijent na pobjedu vrlo mali, tada je najbolja odluka potražiti alternativnu okladu kojom ćete značajno uvećati vašu zaradu.

Jedna od njih zove se poluvrijeme/kraj, koja će vam udvostručiti profit ako odigrate da će momčad za koju vjerujete da je jača povesti u prvom poluvremenu i zatim do kraja utakmice zadržati prednost.

Ova oklada isplati se na klubovima koji igraju u visokom tempu od prve do posljednje minute, poput Manchester Cityja, pogotovo protiv protivnika čija obrana dokazano pokazuje slabosti.

Naravno, radi se o tipu oklade na kojoj ćete dobiti vrlo visoke koeficijente kod nekih priređivača sportskog klađenja, a kod drugih znatno niže pa svakako proučite recenzije kladionica prije nego što odlučite gdje igrati poluvrijeme/kraj. Takve analize ćete između ostalog pronaći i na linku bet-italia.info/recensione/unibet/.

Hendikep

Ako ste sigurni u uvjerljivu pobjedu neke momčadi, tada je najbolja odluka odigrati na hendikep, jer podići će vam kvotu još i više od oklade poluvrijeme/kraj, a vaš favorit ima punih 90 minuta da obavi svoj zadatak.

Igrači se najčešće klade na trijumf favorita s najmanje dva razlike, na što ćete u pravilu dobiti kvote oko 2, dok one značajno rastu ako igrate na pobjedu s tri ili više razlike.

Kod hendikepa je dobro što su jake momčadi u stanju utrpati dva gola u roku od nekoliko minuta, kad jednom slome protivnika pa niste u izgubljenoj situaciji čak ni ako je rezultat neriješen nakon 80 odigranih minuta.

Osim klasičnog hendikepa, postoji i azijski tip koji nudi dodatne strateške opcije kako tražiti put do profita, a o ovom, kao i mnogim drugim tipovima oklada pročitajte više na portalu Rizik.

Super pobjeda

Ove jeseni jedna od oklada koju će mnogi igrati svakako će biti Super pobjeda, odnosno trijumf favorita bez primljenog gola.

Radi se o tipu oklade koji je pogodan za klađenje na one klubove koji igraju čvrsto i ne daju puno prostora protivničkim napadačima, kao što su igrali Atletico i Chelsea u svojom najboljim danima.

Što je protivnik manje moćan, to se više isplati igrati Super pobjedu, a koeficijenti se kreću od 1.85 na više, što je sasvim dovoljno da zadovolji ambicije ozbiljnog igrača.

Super pobjeda je bolja od oklada na hendikep i poluvrijeme/kraj ako se radi o momčadi koja se zna mučiti pred protivničkim golom prije nego osigura pobjedu, ali je besprijekorna u svojoj defenzivi. U svakom slučaju, ova oklada je još jedna koja potvrđuje da postoji zaista mnogo opcija koje možete igrati ako želite doći do zarade, bez da se fokusirate na prognoziranje samog ishoda utakmice...

Bet Arena

Tabele T1x2

SA ANALIZAMA kompletna tabela »
Torbica95 (0)(8/13)64.56
Ole Gunnar Krstafsson (0)(12/16)52.56
banjanin85 (3)(5/8)44.10
tajkun (0)(4/4)38.48
BEZ ANALIZA kompletna tabela bez analiza »
vozdovac79 (0)(12/17)70.60
stefan-bj (1)(11/15)70.22
Super (0)(12/17)60.20
red devil (4)(9/16)56.28

Za webmastere

Obogatite sadržaj Vašeg bloga/sajta i postavite bilo koji naš widget kod vas, a potom nam se javite za saradnju kako biste i Vi postavljali linkove od Vaše stranice u našim analizama. Saznajte više

Arhiva tipova i analiza

Najlepsie Slovenske online casino www.online-casinosk.com

Istražite najbolje bonus ponude u kazino Srbija online i igrajte za pravi novac na top listi najbolji online kazino

Popis najbolji casino online Hrvatska s atraktivnim bonus ponudama za nove igrače

Budimo u kontaktu

Kontaktirajte nas

[email protected]