Klađenje na ishod sportskih događaja je postalo lako i jednostavno. Sve što igraču treba jeste uređaj sa internet konekcijom. Sa mnoštvom online kladionica na Internetu dostupnih širom svetu, igrači iz bilo kog dela sveta mogu zadovoljiti svoj apetit za kockanjem, a da ne napuštaju udobnost svog doma. Norveški punteri nisu izostavljeni. Zemlja je sportske kladionice dočekala raširenih ruku, zahvaljujući ljubavi građana prema sportu. Da li ste u Norveškoj? Da li tražite najbolje mogućnosti za klađenje koje treba istražiti? Pogledajte bettingselskaper.com za neke zapanjujuće sportove na koje se možete kladiti.

Kako pronaći najbolje norveške kladionice

Što se tiče sportskog klađenja, vaš izbor kladionice može imati značajan uticaj na to da li imate niz pobeda ili poraza. Pre nego što otvorite račun kod bilo koje kladionice, obavezno proverite sve što ona nudi. Neki kritični faktori koji bi trebali odrediti vaš izbor treba da uključuju:

• Kvote za klađenje na sajtu kladionice
• Bonus ponude dobrodošlice, uključujući besplatne opklade
• Uslovi prenosa za bonus
• Metode depozita i podizanja novca
• Brzina isplate

Popularni sportovi na koje se može kladiti u kladionicama Norveške

Iako u Norveškoj postoji puno zakonskih ograničenja za klađenje i ograničene mogućnosti klađenja, sportsko klađenje ostaje popularna rekreativna aktivnost u Norveškoj. Za igrače koji se ne osećaju prijatno sa smernicama i pravilima povezanim s kockanjem u zemlji, korišćenje stranih sportskih kladionica postalo je atraktivan izbor. Mnoge kladionice iz drugih regiona takođe su otvorile svoje veb lokacije igračima iz drugih zemalja, uključujući Norvešku.

To je igračima omogućilo da biraju između različitih kladionica koje nude velike i konkurentne šanse. Zahvaljujući tehnologiji, sve što pojedinac mora da uradi je da se prijavi na internet da bi istraživao veb lokacije različitih kladionica koje nude atraktivne kvote i prilagodljive mogućnosti plaćanja. Kako bi privukli igrače, kladionice svoje platforme čine što atraktivnijim. Pored toga, kladionice na Internetu nude i niz funkcija koje uključuju prenos uživo, klađenje u igri i rezultat uživo. Mnogo kladionica koje nude mobilne aplikacije za preuzimanje, pa se norveški igrači mogu kladiti u pokretu. To čini proces klađenja u Norveškoj vrlo fleksibilan i prikladan.

Fudbal

Fudbal je jedan od najpopularnijih sportova u Norveškoj, kao i u Evropi. Norvežani se izuzetno ponose svojim igračima koji su stigli do različitih timova Premier lige i mnogi se klade na sportove koji uključuju njihov nacionalni tim. Mnogi norveški igrači igraju u velikim evropskim ligama poput engleske Premier lige. Igre poput EPL uživaju veliku gledanost i naravno, mnogi rodoljubivi Norvežani se klade na takve igre.

Ostali popularni sportovi

Ostali popularni sportovi koje pokrivaju kladionice na mreži uključuju Tippeligaen, košarku, bejzbol, tenis, hokej na ledu, kriket, golf, boks, konj, američki fudbal i trke pasa. Tokom zimskih sportova, norveški igrači skloniji su da se klade. Zanimljivo je da mnogi sportski klubovi nude razne zimske sportove da ponude ove igrače.

Zaključak

Klađenje na sport je popularno u Norveškoj. Norveški igrači uvek traže bolja iskustva i više nagradnih platformi za klađenje. Veb lokacije koje ih nude su voljene od strane ljubitelja kladionice u zemlji.

All of the best sports betting products under one brand

Bookielink are a fully-licensed bookmaker who have been operating in the sports betting and gaming industry for over a decade. During that period they have cultivated a reputation as a trusted operator, providing sophisticated products to betting clients throughout the world.

They work with a number of leading technology providers to offer access to some of the best betting products available in the market, with the highest limits and best odds. Bookielink offers products for all user types, from betting tools for sophisticated professional syndicates to exchange and bookmaker products for the more casual bettor. Bookielink is also licensed to offer Skype betting services and account agency services, providing access to additional liquidity that is not available from most brokers.

All Bookielink products benefit from the same market-leading centralised customer support and account management services. Their team is on hand, providing dedicated real-time support, to answer any queries or assist clients with getting the most out of their exceptional products. They have one of the most flexible settlement agreements in the market, using all key merchant tools in addition to Bitcoin to ensure prompt transfers with their clients.

Bookielink also offers a number of opportunities for both new and existing bookmakers agents and affiliates to increase or stabilise their revenues through partnerships. Becoming an agent of Bookielink enables agency owners to monetize their downline effectively by using Bookielinks many bookmakers, exchanges and reporting tools to extract maximum value from their clients. The company’s agency network has been critical to its success so far and they currently have partners spread throughout the world. For individuals without an existing account agency, Bookielink offers a generous affiliate scheme which pays a marketeer and affiliates a fixed or variable fee for referring clients to any of Bookielink’s services.

So, whether you are a bettor looking for the best bookmaker in the market or an agent that wants to maximise the return on their downline, reach out to Bookielink via their website, or email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. to find out more.

Prednosti

 • PremiumTradings je licencirani kladioničarski posrednik, tako da je vaš novac siguran. Garantuje se apsolutno poverenje.
 • Vaš nalog nikada neće biti blokiran zbog dobitaka.
 • Servis je bez naplate.
 • Dobićete ekstra visoke limite i isplate su brze.
 • VIP podrška za korisnike.
 • Jedan novčanik za sve kladionice.
 • Brz i besplatan transfer između servisa i kladionice.
 • Sistem je apsolutno transparentan.
 • Više različitih servisa ispod jednog krova.
 • Privatni prostor pokazuje vaše transakcije i naloge uključujući i desktop i mobilnu verziju!
 • Regularno izveštavanje na vaš email.

 

PremiumTradings Pregled

 

PremiumTradings je jedan od prvih posredničkih servisa na tržištu. Nudi različite kladionice kao ikladioničarske razmene.

Koristeći posrednički servis možete se registrovati na Maxbet, 18betAsia, Pinnacle, 1Bet, BabiBet, BETISN i SingBet.

Ako tražite “betting exchanges”, ovo je ono što PremiumTradings može da vam ponudi: CITIbet i Turf7 kao i Orbit i FairExchange, obe od strane Betfair-a.

Na PremiumTradings vaš nalog neće biti limitiran ili zatvoren, i možete ih pratiti sveukupno.

 

PremiumTradings Sigurnost i Pouzdanost

 

PremiumTradings je sportski posrednički servis osnovan i vođen od strane Sprint Technologies N.V, sa validnom Gaming licencom br. 8048/JAZ izdatom od gaming komisije iz Kurakao.

 

DEPOZIT & ISPLATA

Naša finansijska stabilnost omogućava nam da se bavimo sa velikim prometom u veoma kratkom vremenu. Sve transakcije se brzo izvršavaju bez kašnjenja ili opoziva plaćanja, dok je ceo proces potpuno transparentan i poduprt finansijskim izveštajima i izjavama.

 

UPLATE

Vaša sredstva će stići na vaš nalog brže nego što mislite, kada nam budete pisali na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ili popunili Kontakt formu.

 

Metode za uplatu i isplatu su:

 • Skrill
 • Neteller
 • Bank wire
 • Bitcoins
 • ecoPayz

 

PremiumTradings Platforma Interfejs (Bet Broker platforma)

 

Premium Bet Broker je automatizovano posredovanje u klađenju s opcijom bet-by-demand.

 

To je alat koji vam omogućava da postavite opklade s izuzetno visokim ulozima i iskoristite sjajne kvote. Kupci ga mogu povoljno koristiti direktno iz privatnog naloga svog računa. Kao da se kladi preko Skypea, a još bolje.

 

 

KAKO FUNKCIONIŠE

 

Uz Bet Broker možete se prijaviti na svoj račun i izvršiti željeni odabir opklade. Jednom kada u polje unesete željeni veći ulog, pojaviće se novi prozor u koji možete napisati minimalne iznose koje ste spremni prihvatiti za ovaj ulog. Tada poruku šaljete stvarnom trgovcu koji će raditi na vašoj okladi u chat sobi. Trgovac odmah počinje raditi na njemu.

 

PremiumTradings Ponuda & Koeficijenti (Bet Broker platform)

 

Igre koje možete igrati sa Premium Bet Brokerom su:

 • Azijski hendikep
 • Over/Under
 • Standardni Evropski 1x2 (three way) kvote za konačan ishod i ishod na poluvremenu..

 

Štaviše, imate priliku iskoristiti i klađenje uživo!

 

Što se tiče kvota, vi ih birate! Alat Bet Broker omogućave vam da na listiću za upis napišete i željeni ulog i koeficijente na koje želite kladiti za odabrani događaj.

 

Sa "Bet Broker betting" i sa nama igrači:

 • Mogu postavljati veoma visoke uloge.
 • Dobijaju vrlo visoke kvote.
 • Mogu ostaviti opklade uživo.
 • Odmah dobiju potvrdu da je opklada prihvaćena.

 

PremiumTradings Kladioničarski Nalozi

 

Osim što koristite Bet Broker, možete odabrati račun i u bilo kojem od ponuđenih kladionica. Na ovaj način možete jednostavno odabrati nekoliko svojih omiljenih kladionica za igranje i istovremeno uživati u svim prednostima klađenja putem agencije.

 

PremiumTradings Alati

 

KONVERTOR VALUTA

PremiumTradings nudi pogodnost korišćenja konvertora valuta na samoj web stranici pomoću kojeg možete brzo i lako izračunati konverzije deviza u više od 30 zemalja.

 

PREMIUM GOAL

Umorni ste od prijave na više računa kako biste mogli uporediti kvote ili staviti opklade? Isprobajte Premium Goal - neverovatan alat koji vam omogućava proveru kvota za sve dostupne događaje dok se prijavljujete na jedan račun. Kladionice koje ćete pronaći unutar su Maxbet, SBOBET, Pinnacle, BETISN, SingBet i 18bet, a možete se kladiti na sve od njih jednim klikom.

 

 

KAKO FUNKCIONIŠE

 

Goal će bez odlaganja prikazati sve dostupne i ažurirane kvote. Jednostavno će vam pružiti proseke, a sve u skladu s vašim željama.

 

Alat vam daje praktičnu mogućnost da u jednom kliku možete staviti svoju okladu sa svim dostupnim kladionicama. S Premium ciljem možete se kladiti na sledeće igre: azijski hendikep, Over/Under, standardni evropski 1x2.

 

Sportovi su: fudbal (konačan ishod-, poluvreme- i produžeci), tenis, košarka, američki fudbal, bejzbol, hokej na ledu, kriket, ragbi, boks i MMA.

 

Premium Goal omogućava vam uživanje u klađenju uživo kao i u nadolazećim utakmicama. Imajte na umu da ćete sve događaje uživo na igrama koje pokrivamo moći raširiti među kladionicama na koje se možete kladiti. Drugim rečima, ako na primer ne nađete igru uživo sa SingBetom, sigurno će biti tu da možete kladiti sa SBO u Premium Goal.

 

PremiumTradings Skype Klađenje

 

Skype klađenje pruža mogućnost kladioničarima da postave mnogo veće uloge nego što bi kladionice obično dopuštale. Zato nam dolaze profesionalni igrači.

 

 

Sve što treba imati je Skype račun. Tada pružamo Skype naših trgovaca gde mogu upisati svoje detalje o željenim ulogima.

 

Igrač mora deliti svoje uloge u sledećem formatu

 • Liga opklade
 • Vrsta opklade koju žele da postavimo
 • Ulog za iznos i koeficijenti koji žele za ovu okladu

 

Nakon što dobiju detalje na Skypeu, naši trgovci potvrđuju da je zahtev za ulog uz njih i odgovaraju u roku od nekoliko minuta ako je ulog uspešno postavljen. 

 

PremiumTradings Mobilna Aplikacija

 

Dobijte najnovije informacije o vašem PremiumTradings računu i budite u toku sa najnovijim vestima o našoj usluzi.

 

 

Zašto PremiumTradings App:

 • Budite u toku sa svojim PremiumTradings saldovima..
 • Primajte brza obaveštenja o bilo kojoj transakciji izvršenoj na vašem računu.
 • Primajte izveštaje.
 • Pošaljete nam jednostavne zahteve za unovčenje i isplatu.
 • Imajte direktan kontakt sa PremiumTradings operaterima putem live chat-a.
 • Primite obaveštenja, vesti i poruke uživo.

 

Ovde možete dobiti aplikaciju za iOS i Android:

http://bit.ly/2RlhTM3

 

PremiumTradings Promocije

 

REFER A FRIEND 100% GARANTOVAN DOBITAK ZA TEBE

Ako nam dovedete prijatelja koji položi minimalno 100 eura, daćemo vam proviziju u iznosu od 0,1% od prometa vašeg prijatelja za prvi mesec njegove igre. Štaviše, vaš će prijatelj takođe imati koristi od Refer-a-prijatelja dobijajući 0,1% od prometa u prvih mesec dana. Dovoljno fer za obe strane!

 

PREMIUM CASHBACK

Trenutno nudimo 20% povrat novca za jedan od naših jedinstvenih proizvoda. Igrači nas mogu kontaktirati na Live Chat gdje im dajemo više detalja o promociji i možemo im pomoći da je aktiviraju.

 

PremiumTradings Kontakti

 

E-mail:     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   (24/7)

                 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (24/7)

 

 Skype:     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                 (08:00-22:00 GMT, kasnije kad postoji velika potražnja)

 

                 prmts77 

                 (08:00-22:00 GMT, kasnije kad postoji velika potražnja)

 

Whatsup:  +447565772808

                 (08:00-22:00 GMT, kasnije kad postoji velika potražnja)

 

Viber:       +447565772808

                 (08:00-22:00 GMT, kasnije kad postoji velika potražnja)

 

Live Chat:  http://bit.ly/PT-live-chat

 

 Sponzorisani članak

 

 

 Pored Lige šampiona i Lige Evrope, od sezone 2021/22. počeće i Evropska konferencijska liga, koja će biti treća liga po rangu, ako uzmemo u obzir da je Liga šampiona prva, a Liga Evrope druga. Biće interesantna za klubove iz Litvanije, Letonije, Estonije, Moldavije, Gruzije, Velsa, Crne Gore, Albanije, BiH, Makedonije, i sličnih zemalja, jer će i njihovi klubovi doći do izražaja i evropske scene.

Novo takmičenje brojaće 32 ekipe u grupnoj fazi, isto kao i Liga šampiona i Liga Evrope. Ono što će biti novina jeste da će Liga Evrope imati samo dva kola kvalifikacija onda kada se uvede Liga konferencija.

Ono što je novina jeste da će Ligu Evrope igrati one zemlje koje su plasirane do 15. mesta na UEFA listi, tako da ekipe čije zemlje nisu na top 15 mesta, neće moći da igraju istu, osim u slučaju da ispadnu iz nekog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kako će teći kvalifikacije?

Kladite se u Online casino real money

U prvom kolu će se takmičiti 72 tima, i to iz zemalja koje su lošije rangirane na UEFA listi, tj. od 30. mesta. Srbija se nalazi na 18. mestu i teško je očekivati da će kvalifikacije igrati od 1. kola. Tu će se dobiti 36 pobednika za 2. kolo, a tu im se pridružuju timovi iz bolje rangiranih zemalja, te će ukupno biti 90 ekipa u “nešampionskoj stazi”.

U drugom kolu bi trebalo da se priključe srpski klubovi, tj. pobednik Kupa i drugoplasirani i trećeplasirani tim. Takođe, poraženi u preliminarnom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i u prvom kolu kvalifikacija za isto takmičenje, pridružiće se u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

U trećem kolu će igrati i sedam timova iz zemalja od 7. do 12. mesta, kao i 4. tim iz lige koja je šesta u Evropi, a u samom plej-ofu dodaće se još pet timova iz najjačih pet evropskih liga (Engleska, Španija, Italija, Nemačka, Francuska). Poraženi u plej-ofu Lige Evrope ući će direktno u Ligu konferencija, dok će poraženi u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, igrati u 4. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, isto kao i odnos Liga šampiona – Liga Evrope, sad.

Liga Evrope će imati 32 tima (osam grupa po četiri ekipe), u preliminarnoj nokaut fazi igraće osam timova koji su trećeplasirani iz grupne faze Lige Evrope, kao i drugoplasirani iz grupne faze Lige konferencije. Potom će pobednici u osminu finala gde ih čekaju pobednici grupa Lige konferencija.

Svega osam minuta delilo je slavni Helsingborg od ostanka u društvu najboljih fudbalskih klubova u Švedskoj, a njihovog trenera Henrika Larsona od ostanka na mestu šefa stručnog štaba.

Ali, u toj novembarskoj noći 2016. godineu kojoj je Helsingborg igrao revanš baraža za opstanak u Prvoj ligi protiv Halmštada, tenzija koja se stvarala na tribinama prenosila se i na teren. A teren je bio prekriven dimom baklji upaljenih od strane navijača u trenutku kada je Henrikov sin, tinejdžer Džordan Larson, golom završio kontranapad svog tima i pokrenuo veliko slavlje na trbinama Olimpijskog stadiona.

Ali, onda je jedan igrač Halmštada pogodio sa bele tačke, a drugi postigao gol svog života, i utakmica je bila gotova. Helsingborg je ispao u Drugu ligu. To je bio znak za maskirane navijače da utrče na teren, bacajući korner zastavice i delove stolica na sve strane, ispaljujući rakete i vitlajući bakljama.

Džordan je bio opkoljen i napadnut, navijači su mu skinuli dres na silu. Henrik je stao u odbranu svog sina, stisnuo pesnice i skako unaokolo spreman da udari svakog navijača koji se usudi da krene u napad, pre nego što je izveden sa terena. Tri dana kasnije, napustio je rodni klub i rodni grad zajedno sa Džordanom.

Henrik Larson nije imao dodirnih tačakasa fudbalom od te noći 20. novembra2016. godine, pa narednih 15 meseci. Sada, sedeći u svom omiljenom kafiću u Helsingborgu, kafiću koji ima stari inventar i gole zidove i u kome ga svi znaju i niko mu ne dosađuje, kaže da je krenuo dalje i da je spreman za nove izazove.

– To sigurno nije bio najbolji mogući način da se rastanem sa navijačima, ali tako je kako je – kaže Larson u intervjuu za britanski Independent i nastavlja: – To je sada prošlost. Nisam od tad bio i verovatno se neću nikada ni vraćati u klub. Nisam najsrećniji kako se sve izdešavalo te noći, ali za mene je to prošlost. Završena priča. To isto tvrdi i Džordan, i ja mu verujem. Dovoljno je zreo da shvati da idioti koji su ga napali nisu baš previše pametni.

Ti „idioti“ su na kraju kažnjeni dok Larson, s pravom, nije bio kažnjen. Situacija se otrgla kontroli na najgori mogući način, ali frustracije su tinjale ispod površine mesecima unazad. Kada su rezultati kluba postajali sve lošiji sredinom te godine, priče o odnosu trenera i njegovih igrača su sve više izbijale na površinu. Posebno je pod lupom bio odnos Larsona i njegovog sina.

– Džordan i ja smo imali profesionalni odnos. Mislim da su pojedini igrači imali mali problem s tim, ali to je zato što nisu bili profesionalci i ne poznaju moj karakter. Da moj sin igra samo zato što je moj sin? To se nikad ne bi desilo.

Igrači koji su pojačali klub nisu doneli boljitak i odnos s novinarima je postao hladan. Larson je postigao zavidne rezultate sa svoja prva dva kluba koja je trenirao, Landskronom i Falkenbergom, ali je prvu sezonu u Helsingborgu završio na sredini tabele. Ipak, Larsonova katastrofalna druga sezona bila je dovoljna da se pokrenu priče o njegovoj smeni.

– Ovo je moj grad, ali želim da napustim Švedsku. Želim da se i dalje bavim trenerskim poslom, ali u Evropi. Pokušao sam da budem trener u Švedskoj, vodio sam tri različita kluba. Sa dva sam postigao dobre reziltate; što se Helsingborga tiče, neću reći da sam uradio dobre stvari, ali nisam uradio ni sve stvari loše.

Na pitanje gde vidi sebe za nekoliko godina, Larson odgovara da želi da ide u najjaču ligu na svetu, da se tamo oproba kao trener u najelitnijem takmičenju. Koliko je to izvesno, možda je najbolji pokazatelj da trenutno ni u jednoj online kladionici, kako su nam to rekli sa nezavisnog portala koji ocenjuje rad kladionica i online casina, sr.casino.guru, ne postoji ponuđena kvota da će Larson preuzeti neki od klubova iz Premier Lige u bližoj budućnosti. Ime i reputacija Šveđanina pak garantuju da će sigurno jednog dana možda i dobiti šansu, pošto je ostavio dubok trag na ostrvu igrajući pre svega za Celtic i Mančester Junajted.

–Želim u veliki klub, u neku veliku ligu. Svestan sam da moram da se dokažem kao trener. Mislim da imam potencijal, imam dosta znanja koje mogu da podelim i smatram da mogu na odličan način da prenesem igračima svoje ideje.

Larsona pokreće jedna izuzetno bitna misao:

– Kao treneru, bitna mi je ista stvar kao i kad sam bio igrač: želim da saznam koliko daleko mogu da doguram.

Dvadeset pet godina kasnije, kratka seda kosa zamenila je dredove, ali Larson se vratio tamo gde je bio na početku igračke karijere: željan za uspehom izvan zidina lučkog grada Helsingborga, željan da pokori svet.

Bet Arena

Tabele T1x2

SA ANALIZAMA kompletna tabela »
Pegia (1)(9/12)51.2 150€
juventussampion (2)(24/31)45.69 50€
OPARA (2)(20/37)45.24 30€
Punoglavac (1)(10/19)45.18 10€
BEZ ANALIZA kompletna tabela bez analiza »
remaxinho (2)(25/36)107.18 30€
miki maus (0)(16/27)101.8 15€
vikings-bet (3)(4/5)80 10€
goxyvicenco (4)(14/26)65.4 5€

Za webmastere

Obogatite sadržaj Vašeg bloga/sajta i postavite bilo koji naš widget kod vas, a potom nam se javite za saradnju kako biste i Vi postavljali linkove od Vaše stranice u našim analizama. Saznajte više

Arhiva tipova i analiza

Budimo u kontaktu

Kontaktirajte nas

[email protected]