2 borca sa identičnim skorom u MMA borbama. No razlika u iskustvu je tu velika.
Elias Theodorou (13-2, UFC 5-2) je ovaj manje iskusni ima 28 godina, a već je odradio 7 borbi u UFC. U ovu borbu ulazi velikom motivacijom, jer je zadnji svoj meč izgubio protiv Tavaresa, iako su mogle sudije dati i njemu pobjedu, bilo je jako sumnjivo. Inače je jako dobar ground borac, no njegove borbe većinom idu do sudačke odluke. 5 od njegovih 7 borbi u UFC je išlo do sudačke odluke. Druge 2 je pobjedio nokautom. Dobar je borac, iako mi se njegov stil borbe i ne sviđa previše. Ovdje je favorit.
Dan Kelly (13-2, UFC 6-2) je legenda australskog MMA i juda. On je judo borac, čak 4x je bio na Olimpijskim igrama u judu, u Brazilu je onda bio trener. Ima 40 godina, kasno se je posvjetio MMA, no čini se kako je još uvijek jako opasan, iako je izgubio prošlu borbu protiv odličnog Dereka Brunsona. No još uvijek ima poziciju 15. izazivača u UFC middleweightu. Vjerojatno mu ovo još neće biti zadnja borba, ali ako izgubi moguće je i to. Možda je pred ovaj meč malo previše podcijenjen.
Inače se očekuje prava ground borba ovdje, jer oba borca vole ground, no dosta puta kada je takva situacija gledamo i borbu u stojci.
Ja bi ipak dao prednost iskusnijem borcu, Kellyu. Kvota je sjajna.

Početak: Nedelja, 19.11.2017. 04:00
Tip: 2
Kvota: 3.50
Kladionica: Bet365