Još jedan tip iz vecerasnjeg eventa UFC-a. Ovo ce biti glavna borba veceri između Tonya Fergusona i Kevina Leea za privremeni pojas prvaka lake kategorije, jer glavni prvak je naravno Conor McGregor. Igram da ce Ferguson pobjediti nakon nokauta, tehnickog nokauta, sudacke odluke ili diskvalifikacijom. Samo ne smije pobjediti submijsijom ili izgubiti.
Tony Ferguson je konacno docekao borbu za prvaka, a ako veceras pobjedi onda i borbu sa McGregorom. U MMA ima omjer fenomenalan 22-3. A ima ogroman niz od cak 9 pobjeda! Veceras hvata 10. zaredom, stvarno jako dobar borac. Jako je kompletan dobar na groundu, a da ne govorim u stand-upu. Za mene danas ogroman favorit, ali mislim da ce teško dobiti baš submisijom i da ce uopšte pokušati,jer protiv Leea je pametno boriti se u stand-upu ako si bolji, jer Lee je stvarno opasan da te uguši iz kontre, a Ferguson je stvarno borac sa visokim IQ, što se vidjelo u njegovog zadnji borbi kad je potpisao izdominirao bivšeg prvaka Dos Anjosa.
Kevin Lee po meni još ne zaslužuje borbe za pojas, ovo je cudna odluka UFC-a, svakako si to više zaslužuju Diaz i Nurmagomedov. Inace on ima omjer 16-2, ali još uvijek se nije borio protiv nekog veceg imena, Ferguson ce mu biti prvi. Inace u zadnjoj borbi je pobjdio Chiesu gušenjem. Ali mene jednostavno ne impresionira, jer ja više volim stand-up borce, dok je Lee u stand-upu stvarno loš i mislim da ce to Ferguson iskoristiti.
Ipak mislim da ce Ferguson danas pokazati zašto je jedan najboljih boraca današnjice u lakoj kategoriji i zašto ima 9 pobjeda u nizu. Ocekujem nokaut Fergusona, a može i nakon bodovanja, samo ne submisija.
SRETNO!

Početak: Nedelja, 08.10.2017. 04:00
Tip: 1 (KO, TKO, DSQ, DEC)
Kvota: 2.05
Kladionica: Bet365