Danas nas ocekuje poslednje kolo grupne faze lige sampiona u odbojci za muskarce.Ovu lepu kvotu na Perugiu moram probati iz vise razloga.
Perugia se trenutno nalazi u mnogo boljoj formi,moze se reci da su na vrhuncu sezone po trenutnoj igri,jednostavno igraju savrseno.
Lube dosta kuburi sa formom,imaju problem zato sto im par igraca nije u bas najboljoj formi i u ovim trenucima Perugia to moze iskoristiti i zavrsiti na prvom mestu u grupi.Generalno kvota je u porastu na Lube bila je 1.5 sada je vec 1.66 i ocekujem da ce jos da poraste kvota.Ne vidim razlog zbog cega je lube veci favorit,iskreno ocekivao sam da ce biti egal kvote.

Lube ima odlicnu ekipu ali eto upali su u mini krizu i dosta kubure sa formom trenutno.Najbolji igrac ove ekipe Osmany Juantorena nije bas u najsajnijoj formi i zbog toga je dosta otezan posao Lubeu.Takodje i drugi strelac ekipe Bugarin Tsvetan Sokolov je zaista van forme,poslednjih nekoliko utakmica nije ni servis mogao lepo da pogodi,preko 60% njegovih servisa je za vrsilo van terena.Protiv Perugie u finalu kupa je bio zaustavljen od strane Anzania i Podrascanina,nije mogao da pogodi nista.Jedini igraci koji su konstantno na vrhuncu zadataka su Micah Cristenson,jedan od najboljih tehnicara sveta i libero Jenia Grebennikov.

Sto se tice Perugie,momci zaista igraju perfektno predvodjeni Aleksandrom Atanasijevicem.Decko je zverina i za sada je nemoguce zaustaviti ga.Prosli mec protiv Lubea upisao je preko 20 poena,jednostavno nisu imali resenje za njega.Pored njega tu su jos i sjajni srednji blokeri Podrascanin i Anzani,a u dijagonali sa Atansijevicem ce igrati sjajni Argentinski tehnicar De Cecco.

Mislim da kladionice zele da navuku ovok kvotom na Lube.Ali po meni je mnogo bolje odigrati dvojku na Perugiu nego keca na Lube koji placa samo 1.66 a mnogo je ne siguran tip.
Srecno svima koji prate!

Početak: Sreda, 28.02.2018. 20:30
Tip: 2
Kvota: 2.10
Kladionica: Bet365