Ovaj tip mi je baš zapao za oko. Čini mi se da je ovo jako mala granica za igrača njegovog kalibra. Cleveland posle neočekivanog poraza na svom terenu od Spursa noćas mora da dobije ovaj meč i da sevrati na pobedonosni kolosek. Dosta je ovo turbulentna sezona za LeBrona i ekipu i treće mesto je negde realnost za vicešampiona na kraju ovog regularnog dela.
Nakon trejda Hood je postao uz Clarkosna glavna napadačka opcija u second unitu domaćih. Upravo sam se i razmišljao između njih dvojice ali granica na Hooda je zaista prvilčana. Odigrao je pet mečeva od treja i u tih 5 mečeva dva puta je prešao granicu, jednom stao na 10 poena. U Clevelandu je na proseku od 10.6 poena. Na terenu provodi nekih 25 minuta u proseku što je više nego dovoljno da se prebaci ova margina. Uzima nekih 10tak šuteva u proseku od kojih je pola za tri poena.
Granica je za 5,6 poena manja u odnosu na period dok je bio sa Jazzerima. Jeste da sada ulazi sa klupe ali provodi solidno vremena na terenu i uzima dovoljan broj šuteva za ovu marginu. Protivnik po meri, gosti nisu ekipa koju krasi neka odbrana, igraju brzu košarku sa dosta poena i sve to naravno ide u prilog ovom tipu.
Srećno!

Početak: Sreda, 28.02.2018. 01:00
Tip: Rodney Hood 10-5+
Kvota: 1.85
Kladionica: Wwin