Jako znaimljiv meč nas čeka noćas u Denveru. Domaći dočekuju Clipperse u direktnom duelu za play off mesto. Domaćin je trenutno na poziciji 8 sa skorom 33-27, dok su gosti odmah iza sa skorom 31-27, dakle dve pobede manje ali i dva meča manje u odnosu na Nuggetse. Odigrali su već jedan meč u kome su Clippersi, tada domaćini, dobili u jako neizvesnoj završnici. Sličan scenario očekujem i noćas samo što mislim da je domaćin u blagoj prednosti. Ono što ne bi smelo da fali jeste veliki broj poena i po svim kladionicama upravo je ovo meč noćašnjeg programa gde se očekuje najviše poena, oko 230 je margina u većini kladionice, i zbog toga ovde se očekuje dosta overa.
Ja sam izabrao Harrisa. Tobias je u dobroj formi, poslednjih deset mečeva je na proseku od 19.4 poena. U poslednjih 10 mečeva 7 puta je prelazio večerašnju granicu. Vezao je tri meča sa 20+ poena. Uzima nekih 15tak šuteva u proseku od kojih je negde trećina za tri poena. Generalno gledano negde je na 40% proseka šuta u ovih poslednjih mesec dana. Dobro se uklopio u tim Clippersa nakon trejda i čak je poboljšao igre u odnosu na Detroit.
Noćas se dakle očekuje dosta poena a Denver je generalno šupalj na visokim pozicijama. Tako sa Harrisove pozicije primaju u proseku 22.2 poena što ih stavlja u donji deo lige. Još jedna informacija koja svakako ide u prilog ovom paru jeste vest da noćas kod gostiju neće igrati Danilo Gallinari zbog povrede šake. Neki od šuteva koje bi uzeo on verujem da će ići i Harrisu. Retko gde još može da se nađe na ovoj granici i mislim da tip ima veliki value.
Srećno!

Početak: Sreda, 28.02.2018. 04:30
Tip: Tobias Harris 18.5+
Kvota: 1.85
Kladionica: Wwin