Bojan sa Indijanom danas dočekuje Atlantu i očekujem da i u ovoj utakmici nastavi svoju dobru formu koja je prekinuta pauzom. Nadam se da nije ispao iz ritma i da je spreman da sipa u koš Hoksa, jer će danas imati povoljne okolnosti i dobre šanse da pređe marginu i pre nego što počne meč.

Atlanta je sa Prinsom bez dileme defanzivno najgora ekipa na SF poziciji, pa prima čak 22.2 poena po meču od protivničkih krila. Užasni su u branjenju te pozicije, stoga ih rivali obično i napadaju sa nje jer su na ostalim mestima dosta dobri defanzivci (Bejzmor, Iljasova, Dedmon). Bogdanović je isuviše samouveren igrač i dobar šuter da ne bi probao isto večeras protiv Atlante, pa se nadam da će iskoristiti povoljan mečap i da će preći ovu marginu.

Kažem, u finoj je seriji, ima pet overa na sedam utakmica, a ispod je ostajao samo protiv defanzivno mnogo jakog Bostona, te protiv Bruklina kada nije forsirao. Indijana nakon ovog meča ima četiri zahtevna gostovanja i nema sumnje da će dati sve od sebe da danas upiše važnu pobedu pred niz utakmica na strani. Do te pobede bi trebali doći forsirajući igru preko krila baš zbog loše odbrane Atlante, te se nadam da će Bojan ponoviti partiju sličnu onoj iz prvog ovosezonskog okršaja ova dva tima kada je dao 19 poena.

Početak: Subota, 24.02.2018. 01:00
Tip: Bojan Bogdanović 14.5 više
Kvota: 1.85
Kladionica: Mozzart