Opet se ponavljam i opet uzimam Donovana over. Definitivno ovo je njegova ruki sezona iz snova. Postao je vođa Jazzera u napadu, prvi je kandidat za titulu rukija godine, osvojio je takmičenje u zakucavanju na all star vikendu…zaista sjajno to sve izgleda za ovog momka trenutno. Njegove brojke su fantastične, u prvoj NBA sezonu on je trenutno na 19.6 poena po meču i kao što rekoh najbolji napadač ekipe, ako uzmemo u obzir da nije igrao mnogo na početku sezone, ove brojke bi bile još fascinantnije. U februaru je recimo na proseku 21.7 poena po meču.
Utah definitivno obeležila poslednjih par nedelje pre all star pauze. Vezali su neverovatnih 11 pobeda u nizu i ozbiljno su se vratili u trku za play off mesto. Jedna od ekipa koja će im biti direktni protivnik u toj borbi jeste upravo Portland. Portland takođe ima dobru sezonu za sada, na 6 mestu su trenutno ali i njima će biti neophodno da odigraju do kraja jako dobro kako bi zadržali mesto koje vodi do play offa. Jezzeri su 10. ali samo dve pobede manje od večerašnjeg protivnika. Biće ovo njihov treći duel ove sezone, u prva dva slavila Utah.
Naravno ta dva duela obeležio je Mitchell ubacivši 27 i 28 poena, kada je reč o domaćoj ekipi. Prosečno Portlandu dakle 27.5 poena dao ove sezone. Portland generalno ekipa koja loše brani njegovu poziciju, 23.8 poena u proseku sa SG pozicije i po tome su među ekipama u dnu lige.
Znala je to Utah da iskoristi i slično očekujem i noćas. Susret dve ekipe koje se direktno bore za play off mesto, očekujem neizvestan meč do samog kraja i očekujem da Donovan nastavi da igra ruki sezonu iz snova i da ga ponovo vidimo u jednoj 25+ partiji.
Srećno!

Početak: Subota, 24.02.2018. 03:00
Tip: Donovan Mitchell 21.5+
Kvota: 1.85
Kladionica: Wwin