Jedini rukometni tip od mene danas biće ovaj u Bundesligi sa meča između Fuhsea i Lajpciga. Ovde očekujem meč na manji broj poseda i golova, jer sastaju se dve defanzivno orijentisane ekipe i koje se pritom bore sa plasman u evropska takmičenja za narednu sezonu.

Fuhse se nalazi trenutno na odličnoj četvrtoj poziciji uz meč manje i današnjom pobedom može čak do druge pozicije. Oni odlično igraju u dosadašnjem delu sezone, na svom terenu imaju sve pobede izuzev u tri meča i to su u pitanju dva remija protiv Magdeburga i Kila, i jedan jedini poraz su doživeli od Flensburga. Što se tiče efikasnosti rivala, jedino lider na tabeli Rajn-Neker prima manje golova na svom parketu od Fuhsea, tako da ne verujem ni da će danas dozvoliti rivalu da se razmaše mnogo u napadu.

Lajpcig je loše ušao u ovaj drugi deo sezone, izgubili su dva meča i to od međusobnih konkurenata za plasman u EHF Kup naredne godine. Oni vole da igraju na sporije i duže napade, a svakako očekujem da ih današnji rival primora da se žestoko oznoje za svaki pogodak. Imaju vezanih šest undera na ovu granicu i očekujem ponovo jedan njihov meč sa oko 50-ak golova.

Početak: Četvrtak, 22.02.2018. 19:00
Tip: ug<54,5
Kvota: 1.65
Kladionica: Mozzart