Ova borba će za nas vjerujem biti daleko najzanimljivija.
Jake Matthews (10-3, UFC 4-3) je domaći borac i danas će svakako imati veliku podršku. Ovdje skoro da i mora pobjediti, naima ima 2 poraza zaredom. Pobjedili su ga Kevin Lee i Andrew Holbrook, Holbrook je priredio veliko iznenađenje protiv njega. Matthews ima dobar ground i solidan stand-up, može se potući, no nema baš najtvrđu bradu. Vidjeli smo to protiv Leea.
Bojan Veličković (15-1-5, UFC 2-1-2) je srpski borac i naravno da ćemo navijati za njega. Kladionice su mu dale malu ulogu izazivača, no to naravno ne znači ništa. On je borac, koji se ne predaje. A imat će i on veliku podršku navijača, jer se očekuje veliki broj srpskih navijača večeras. Ali bilo bi važno da danas pobjedi, ustvari bilo bi važno da naveže sada 2 pobjede, jer u UFC nema baš najboljih rezultata. On ima stvarno jake udarce. To smo mogli vidjeti u borbi protiv Musokea, to mu je bila i jedina borba koja je završila prekidom odkad je u UFC. No u zadnjoj borbi je izgubio od Tilla. Ali Till je ipak sjajan borac, pobjedio je velikog Cerronea nokautom. Bojan je uspio izdržati fenomenalne udarce Tilla i tako izgubio nakon bodovanja. Ipak je Veličković dobar i na groundu, tu je i najbolji. No mislim da ćemo danas ipak gledati stand-up rat.
Inače ova 2 borca su se umalo potukla već na vaganju i bit će to zato još zanimljivije. A vidjet ćemo i tko će biti glasniji ili Australci ili Srbi.
Vjerujem da će Bojan dobiti ovu borbu!

Početak: Nedelja, 19.11.2017. 04:00
Tip: 2
Kvota: 2.20
Kladionica: Bet365