Ovaj tip znači da će Stephen Thompson pobjediti nakon bodovanja sudaca, znači posle 3 runde. Ovo će biti sjajna borba po meni, ja očekujem čak krvavu borbu, jer to su 2 fenomenalna stand-up borca sa samog vrha weltera.
Stephen Thompson ima 34 godine, a omjer mu 13-1-2. Poznat je prije svega po svojima zadnjima 2 borbama protiv prvaka Woodleya. Prva borba između Woodleya i Thompson je bila jedna najboljih ikada u UFC-u, a prije svega u welteru, nevjerojatno kakvi su udarci padali i kako su oba borca preživljavala, iako su bila u krvi. Sudije su tada odlučile borbu proglasiti remijem, a drugi meč je Woodley dobio previše taktički sa hrvanjem. Thompson je inače prije svega stand-up borac i jedan najboljih udarača, jer i dolazi iz kickboxa. U kickboxu je imao omjer 57-0.
Jorge Masvidal se najviše u zadnjim danima proslavio najviše izvan oktagona. 2x je malo falilo da bi se potukao Bispingom, no ostalo je na verbalnom vrijeđanju. No tim svojim svađama i trash talkom se proslavio. Što se tiče njega kao borca, jako je opasan iz kontri, ali stand-up mu je najjača strana, ali opet mislim da tu nema šanse protiv Thompsona. Ima 32 godine, a omjer mu je 32-13, znači iskusniji je što se tiče MMA. Ali kao što sam rekao i on dolazi iz boksa, odnosno kickboxa.
Ali ono što je jasno, oba imaju tvrdu bradu i tu očekujem da oba izdrže do kraja, unatoč tome što se očekuje pravi rat u oktagonu. Ali ipak mislim da će Thompson više unakaziti Masvidala, jer je ipak jači udarač. Vjerujem u pobjedu Thompsona bodovanjem.
SRETNO!

Početak: Nedelja, 05.11.2017. 03:00
Tip: 1 (nakon bodovanja)
Kvota: 2.20
Kladionica: Bet365