Ovo je borba, koja će otvoriti, glavni dio fantastičnog eventa u New Yorku. U Oktagonu će se susresti Johny Hendricks i Paulo Costa, koji je poznat i kao Paulo Borrachinha.
Hendricks je bivši prvak u welteru, no njegova forma ja trenutno katastrofalna. Nakon što je tu titulu izgubio, u 6 mečeva omjer je imao 2-4, stvarno je u velikoj krizi. A čini se kao da želi što prije završiti svoju karieru, inače omjer mu je 18-7 (UFC 13-7), a ima 34 godina. Ali njegova izjava prije meča govori dovoljno o njegovoj motivaciji pred ovu borbu. Rekao je kako uopće nije zabrinut oko te borbe i govorio je na način da ga uopće ne zanima šta će se desiti. A i zadnju borbu je izgubio od Boetscha, koji je stvarno više pri dnu ove divizije. I to nokautom već u 2. rundi.
Paulo Costa, poznatiji kao Paulo Borrachinha. On je velika nada UFC-a, ima samo 10 borbi u karieri, a bez poraza je. 10-0 (UFC 2-0) je stvarno fantastično, a čak 9 borbi je pobjedio nokautom, a jednu submisijom. I 9 od tih borbi rješavao je u 1. rundi, samo jednu u drugi. Strašan udarač i stand-up borac, ali sjajno se snalazi i na groundu, ima raznovrstan ground&pound. On je jako nabrijan za ovu borbu, jer pobjeda bi mu donijela sve bolje protivnike.
Okršaj mladosti i iskustva. Ja mislim da će tu mladost pobjediti već u prvoj rundi jer je većinu svojih mečeva završavao u 1. rundi, dok Hendricks izgleda užasno u zadnje vrijeme i nije motiviran.
Nadam se prolazu.
SRETNO!

Početak: Nedelja, 05.11.2017. 03:00
Tip: under 1.5 rounds
Kvota: 1.83
Kladionica: Pinnacle