Ovo je stvarno rizičan tip, igranje na vašu odgovornost, ali ovo se jednostavno mora probati, zato sam i stavio ulog 5. Još jedna Bellatorova borba, koja ce po meni biti jako zanimljiva. Rukavice će ukrstiti Saad Awad i Zach Freeman.
Saad Awad je favorit u ovom mecu, dosta veliki. Iskusan borac, koji iza sebe ima 29 borbi, a omjer mu je 20 (Bellator 8-5). No većinu svoje kariere se borio u lakoj kategoriji, ali odlučio je preći u welter, u višu kategoriju. No čini se da mu to nije pametna odluka, jer u Bellatoru u 3 welterweight borbe ima omjer 1-2. Mislim da su ovi borci prejaki za Awada, jer imaju puno veću silu udaraca, na šta brada Awada nije navikla. Inače in je prije svega stand-up borac, no dobar je i na groundu. Ali ipak ce danas priliku morati tražiti u stand-upu, jer Freeman je predobar grappler.
Zach Freeman nije iskusan kao Awad, no jako dobar borac. U karieri ima omjer 9-2 (Bellator 1-0). Ovo mu je drugi nastup u Bellatoru, nakon što je debitovao fenomenalno te nakon samo 26 sekundi submisijom pobjedio svog protivnika. Kao što sam rekao on je sjajan grappler i vjerojatno ce danas forsirati hrvanje po svaku cijenu. Ako uspije, onda mislim da ima ogromne šanse da pobjedi. Najviše je svoje protivnike završivao baš submisijom.
Kvota je jako dobra i zašto ne probati odigrati na mali upset, mislim da se može desiti.

Početak: Subota, 04.11.2017. 03:00
Tip: 2
Kvota: 2.80
Kladionica: Pinnacle