Odlozen sinocni mec, danas bih opet isao sa manje poena iako su stavili malko nizu granicu, al je kvota fina za probati.

Veceras nas ocekuje borba Cubsa koji zele da zavrse ovu seriju i Natsa koji bi zeleli da je produze i odigraju jos jedan mec na svom terenu, Cubsi vode 2-1.

Sinocni susret je pomeren za danas i Washington je to iskoristio i danas su stavili drugog, boljeg, startnog bacaca. Za njih je ovaj mec biti ili ne biti te ocekujem dosta rotacija na poziciji bacaca kako bi sto vise limitirali Cubse u polju napada. Sa druge strane Cubsi nisu menjali startnog bacaca, ali ce i oni sigurno rotirati dosta bacaca ukoliko bude potrebno kako bi zavrsili seriju pred svojim navijacima.

Prvi mec serije su Cubsi uzeli i to na gostovanju sa rezultatom 3-0. Drugi mec je otisao iznad ove granice i bilo je 6-3 za Nationalse, taj mec je obelezilo cak 5 HR-ova ( ostala dva meca zajedno 0 HR). Treci mec su Cubsi dobili kod kuce sa 2-1.

Veceras se ne ocekuje kisa, ali je vlaznost i dalje visoka i i dalje duva jaci vetar direktno u udaraca. Oba faktora smanjuju mogucnost za mnogo HR-ova, a mozda opet vidimo 0 HR-ova, kao u dva meca gde je broj poena ostao ispod vecerasnje granice.

Srecno.

Početak: Sreda, 11.10.2017. 22:05
Tip: (6.5) –
Kvota: 1.95
Kladionica: Mozzart