Zadnji tip iz UFC za danas, borba za prvaka u najlakšoj kategoriji, zvanoj muha kategorija. Igram da ova borba nece preci 4 runde, vec da ce prije toga biti kraj možda diskvalifikacijom, nokautom, submisijom ili tehnickim nokautom.
Demetrious Johnson (26-1-2) je borac, koji se može zauvijek upisati u povijest UFC-a. Jer je titulu odbranio vec 10 puta, a danas hvata rekord (11). Po mom mišljenju najbolji pound for pound borac u UFC i najzapostavljeniji prvak u povijesti, jer medji i organizacija ne obracju puno pozornosti na njega, unatoc svemu ovome i kao što je rekao on se svaku borbu bori iz inata. Po meni i najkompletniji borac, nitko mu ne može ništa ni u stand-upu, a kamoli na groundu, gdje je fenomenalan stvarno. Covjek koji može protivnika dominirati citavu borbu. Nije poznat po brzim završetcima, no mislim da ce danas uspjeti završiti Borga prije 5. runde.
Ray Borg (13-2) ima samo 24 godina, no mislim da si još uvijek ne zaslužuje ove prilike za pojas. Borac koji ce morati svakako raditi jos 4-5 godine da bi postao prvak. On je stvarno talentiran, no još uvijek nije spreman za ovakvu borbu.
Ocekujem prolaz ovdje.

Početak: Nedelja, 08.10.2017. 04:00
Tip: under 4.5
Kvota: 1.70
Kladionica: Bet365