Ovo je moj prvi tip na ovom sajtu, nadam se da ce biti dobitan. Inace ovo nije boks, vec slobodna borba (MMA) organizacije UFC. Što se tice ove borbe u oktagonu ce se pomjeriti 2 odlicna teškaša, sa totalno drugacijim stilom borbe. Za onoga tko ne zna ovaj tip znaci da ce Lewis pobjediti nakon nokauta, submisije, diskvalifikacije ili tehnickog nokauta. Samo ne smije izgubiti ili pobjediti nakon bodovanja.
Fabricio Werdum (21-1-7) je bivši UFC prvak u teškoj kategoriji, stvarno je jedan najboljih boraca ikada u ovoj kategoriji, a po mom mišljenju daleko najbolji grappler današnjice u ovoj kategoriji, gdje je sve manje kvalitetnih grapplera. On je danas prema kladionicama favorit. To je covjek, koji je pobjeđivao stvarno najveca imena MMA boraca, kao što su Antonio Bigfoot Silva, Emilianenko, Velasquez, Hunt, Overeem, Nelson, Gonzaga, Browne… Ali on je polako vec u godinama. Nakon što je izgubio pojas protiv Miočića, u oktagon je ušao samo 2x pobjedio je Brownea, ali i izgubio od Overeema u zadnjoj borbi. Protiv Overeema je za poraz kriv sam, jer ga je u 3. rundi jako uzdrmao, no umjesto da ga je dovršio na stand-upu borbu je preselio na ground i nije uspio i tako izgubio na bodovanje, jer Overeem ga je potpuno izdominirao u ostalim minutama borbe. Moje mišljenje je da Werdum više nema snage u rukama kao što je nekad imao, jedinu šansu za njegovu pobjedu danas vidim u tome da Lewisa citavu borbu drži u grapplingu.
Derrick Lewis (18-1-5) je jako mlad borac, ima samo 32 godine, svi u njemu vide ubrzo novog prvaka. Ali njegov problem su svakako kilogrami, jer iako je to teška kategorija, svejedno ima previše kila. No on je strašan udarac, covjek ima nevjerojatno teške ruke, kojima jednostavno ubija. Po meni je trenutno u TOP5 udaraca u ovoj kategoriji , gdje bi po mom mišljenju trebali biti još Hunt, Velasquez, Dos Santos i Miočić. Inace je imao niz 6 pobjeda u kojem su padali borci kao što su Browne, Gonzaga i Nelson. Ali taj niz je prekinuo fenomenalni Hunt, nakon tog porazaporaz Lewis je sve iznenadio kada je rekao da ce završiti karieru zbog problema u leđima, ali ipak se vraca i to protiv Werduma. Vjerujem da ce ga Lewis u stand-upu potpuno izdominirati, jer Werdum nije udarac kao Hunt. A Werdum ce imati velikih problema kad bude htio bacati Lewisa, kojeg je stvarno zbog kilaže teško preseliti na ground. Vjerujem da se Lewis i spremio za grappling veceras. Mislim da ce Lewis ovdje poslati Werduma na spavanje. Kvota je fenomenalna, vrijedi probati.

Početak: Nedelja, 08.10.2017. 04:00
Tip: 2 (KO, TKO, SUB, DSQ)
Kvota: 4.00
Kladionica: Bet365