Ovo ce biti stvarno boksacki spektakl, a ja tipujem da ce Hughie Fury pobjediti Josepha Parkera.
Joseph Parker ce danas pokušati odbraniti pojas WBO teške kategorije. Borac, koji ima 25 godina, a omjer u karieri ima 23-0-0, 18 borbi je riješio nokautom, a ostalih 5 je pobjedio nakon bodovanja. Danas ce po 2x pokušati odbraniti ovaj pojas nakon što ga je osvojio protiv Meksikanca Andy Ruiza, a onda titulu odbranio protiv Rumunja Răzvan Cojanua. Obe borbe je dobio na sudacku odluku. Iako ima 18 nokauta, svejedno nije neki udarac, to su vecinom bile prije svega dobre kombinacije, no sad dolaze jaci protivnici, koji mogu i više udarca pretrpjeti. Parker je i neobicno vrlo brz za tešku kategoriju, jedan najbržih ali ne vjerujem da ce mu to danas baš pomoci protiv Furya, napisat cu i zašto. A evo nekih statistickih podataka Parker je visok 1.93 m, raspon ruku mu je 198 cm, a vaga je pokazala da ima 108 kg.
Hughie Fury je moj omiljeni borac teške kategorije, po meni je puno bolji borac od bratica Tysona Furya, iako nije toliko poznat jer ta kategorija ioanko ne privlaci toliku medijsku pozornost. Ovaj borac ima samo 23 godine, a omjer mu je 20-0-0. 10 borba je riješio prekidom, 10 nakon sudacke odluke. Strucnjaci se slažu da po stilu borbe kotrira između brace Klitschko i Lennoxa Lewisa. Meni se taj stil jako sviđa. Covjek ima nevjerojatno tešku ruku koja može jednim udarcem napraviti ozbiljniju štetu na licu protivnika, pravi je udarac. Ali ima stvarno nevjerojatnu dozu kondicije, svih 12 rundi, možda i više može odraditi u visokom ritmu, iako se puno troši jer je jedan najagresivnijih boraca na Svijetu. Što se tice statistickih podataka kod njega visok je 1.98 m, raspon ruku ima velikih 203 cm, a težak je 102 kg. Rekao sam da cu objasniti zašto Parkeru protiv Furya nece imati prednosti u brzini, to je svakako zbog fenomenalnog raspona ruku kod Furya i svakako ce to znati Englez koristiti, tim prednjim udarcima ce vjerojatno potpuno onemoguciti brzo kretanje Parkera.
Mislim da Fury danas uzima ovaj pojas, kojeg si toliko želi, jer ako ova borba ide do kraja, a strucnjaci predviđavaju da hoce onda dajem cak 95% prednosti Furyu, jer on kao što sam rekao svih 12 rundi daje fenomenalan utisak sudcima i jednostavno se mora bodovati za njega + Parkeru ce prema kraju nestajati kondicije, kao što je protiv Rumunja Cojanua i teško ce izvuci snage. A Fury ima i cvrstu bradu i teško ga je oboriti, mislim da još nije bio srušen ni od jednog protivnika dosad, dok je Parker vec bio nekoliko puta. Mislim da je ova kvota promašena i ja 70% šansi u ovoj borbi dajem Englezu i zato igram na njega.
SRETNO SVIMA!

Početak: Subota, 23.09.2017. 23:00
Tip: 2
Kvota: 2.10
Kladionica: Bet365