Savjeti za utorak,22.0.2010

herrero Tuesday, 22 June 2010 01:08

Nigerija: Južna Koreja

Kick-off: utorak, 22 lipnja - 19:30 GMT
Stadion: Stadion Durban, Durban
Skupina B

Nigerija

Nigerija će biti obličje to držati njihov tanko šanse za kvalifikaciju na životu, s neobuzdanim pobjedu nad Južnoj Koreji, dok je Grčka u nadi da će uspjeti pobijediti Argentinu. Uz afričke zemlje općenito se bore za pobjede na 2010 FIFA World Cup, klađenje na njima mogu biti izvan opasnosti. Nigerija izgubili su dvije skupine čvora do sada, 2-1 poraza od Grčke nakon 1-0 poraza od Argentine. Nigerians izgleda spremna za borbu, ali oni izgledaju kratko na vrstu kvalitete koja će im omogućiti da se guraju prema naprijed. Oni izgledaju više kao tim koji treba dobar shake up, kako bi se stvorilo neki povjerenje. Oni su vodstvo protiv Grčke u drugoj utakmici, ali ide dolje do deset ljudi, nisu mogli zadržati, a kasnije Grci su bili u stanju donijeti povratak uzeti sva tri boda. Tu je scenarij u kojem Grupa B može završiti sa Južna Koreja, Grčka i Nigerije sva tri boda, a onda će sve doći do gol razliku. Jer da se dogodi, Nigerija je potrebno staviti tri točke na brodu sebe, i nadamo se da Grčka izgubiti.

Portsmouth napadač Kanu, koji je izostavljena iz rame uz Lars Lagerbäck za sada u Svjetskom kupu, može napraviti izgled kao svoje ciljeve strane potrebno, kao i tri boda. 33 godina star veteran napadač je svrbež sudjelovati, te je izrazio svoje gađenje o prijetnjama smrću primio timski kolega Sani Kaita, koji je poslao u utakmici protiv Grčke. Nigerija ne izgledaju sigurni strane ipak, te su momčadi najviše u opasnosti da ide van. Oni ne izgledaju kao da će imati tempo sadržavati živahan Južna Koreja strani, ali nakon promatranje njihove azijske skupine rivali dobiti razdiru Argentina, možda postoji tračak nade za Super Eagles. Možda povjerenje Južni Korejci će se reckast, au Svjetskom kupu koje je baciti gore iznenađenje nakon iznenađenja, Nigerians neće sami popusta, iako će se s početkom utakmicu kao Underdogs.

Južna Koreja

Južna Koreja su nosili neki pristojan oblik stupanja na 2010 FIFA World Cup. Tečajevi su ih prema dolje kao drugi favoriti za osvajanje grupi, iza Brazila, a oni izgledaju dobro za novac nakon što su pobijedila Grčku udobno u svojim otvaranja učvršćenje 2-0. Međutim, to je druga priča kada su suočeni Južne Amerike u svojoj drugoj utakmici, kao što su bili razrezani u komadiće u otežanim 4-1 poraz. To mora da je bio veliki probuditi poziv za Južnu Koreju, ali trener Huh Jung-Moo je uvjeren da njegovoj strani ne ne mogu oporaviti samo, već gurnuti na dalje u turniru. Oni su favoriti da bi ga iz skupine B dalje zajedno s Argentinom, a to će biti tek drugi put su u drugom krugu. Južna Koreja izgledao impresivno protiv Grčke, a očekivanja vezana uz njihov rad i energiju stopu ih posve očito u njihovim zaslonu.

Sada će biti test njihove hrabrosti, jer mu trebaju podići od težak udarac su se bavila, ali Južna Koreja će se cilj teško Nigeriji. Korejci će znati da se očekuje da imaju prednost nad afričke nacije, kao što su Koreja svjetliji proljeća u njihovom koraku, i puno više izum kada je riječ o kreativnosti. Puno Korejski igrati prolazi kroz igrača Manchester Uniteda Park Ji Sung, a zemlja će izgledati da ga opet da ih voziti naprijed. Bunar može biti dovoljno za kraj Južnoj Koreji, kao što su Grčka očekuje da će izgubiti.Matematike su jednostavne za Koreju, oni jednostavno trebate učiniti bolje od Grčke, i oni će se naći u posljednjih šesnaest Južna Afrika 2010. Južna Koreja će se gnjavaža i požurite Nigerians, te da bi mogao biti ključ za igru. Nigerians izgledaju kao da se lako pogodio iz svojih oblika, formiranje i plan igre, a uz Južna Koreja ne ide van za podmirenje za pobjedu, oni će uzeti prednost u Svjetskom kupu klađenje.

TIP - Južna Koreja

Ravnotežu i snagu treba biti sa Južni Korejci u ovoj utakmici. Oni će imati mnogo više povjerenja nego Nigerians, čak i nakon poraza protiv Argentine. Sve dok ih staviti na njihovu snagu donošenja, a krece brzinom, oni ne bi trebali imati previše problema protiv Nigerije, koji su sjene njihove bivše sebe. Ovo je ljepušan velik dio play-off utakmicu, a ti bi se očekivati puni poticaj dolazi iz Azije strane. Ako ima malu prednost u tome kako se stvari mogu ići između tri ekipe jurnjava Argentini u ovoj skupini, onda sve to izgleda kao da se s Južnoj Koreji. Oni će imati manje problema bodovanje, a oni već drže drugo mjesto na gol razlike, a izvući na kraju dana mogle dovoljno, iako je teško vidjeti Južnokorejaca naseljavanje za taj ishod.


 

Match Odds

Grčka: Argentina

Kick-off: utorak, 22 lipnja - 19:30 GMT
Stadion: Peter Mokaba stadion, Polokwane
Skupina B

Grčka

Tu su sve vrste permutacija za ishod skupine B, s mogućnošću tri momčadi dorade na tri boda. To će se dogoditi ako Argentini zaokružuju skupini pobjedom nad Grcima, i Nigerije pobijedila Južna Koreja.Bez obzira na ishod druge utakmice, stvari se ne traže previše optimistični za Grčku iako, kao oni imaju najteži zadatak da pokušaju uzeti nove bodove Svjetskog kupa favorite Argentina. Grčka povijesno zabio svoj prvi ikada World Cup golova na ovom turniru, koji je došao u petom ikada Svjetsko prvenstvo, što je rezultiralo u njima premlaćivanja afričkih naroda Nigerije, 2-1. To ih je izbavio i čuva svoje nade na životu nakon što se srušio u 2-0 porazu od Južne Koreje u prvoj utakmici. Sada, crtanje protiv Argentine mogao biti dovoljno ako Nigeriji pobijedio Južnoj Koreji kao i, tako utrku za drugo mjesto širom otvorena. Nažalost, za Grke, koji imaju ovu oznaku da su vrlo konzervativni, UN-avanturistički strane, nije bilo nikakvih naznaka da oni mogu uzeti dolje Argentincima u napadu.

Čak i grčki trener Otto Rehhagel je rekao da je malo vjerojatno svoju stranu dovoljno pobijediti Argentinu, koja se ne može ukapati puno povjerenje u igrače, osim ako nije neki obrnuto psihologije da bi ih dokazati mu krivo. Scenarij za Grčku je jednostavan u Skupini B, oni pravedan potreba bolji rezultat od onoga što se Južna Koreja, i oni će ukrasti drugo mjesto koje azijskoj strani držite trenutak.Rehhagel je u potpunosti očekuje Argentini biti bolji od svoje grčka strana, a to može značiti da ćemo vidjeti Geeks pokušava držati se za što dulje, znajući da vući ih dobro služiti, ako ih ne Nigeriji korist. Ali to je opasna strategija, kao i Argentinci su dovoljno jaki da iskoristite bilo straha da Grci mogu pokazivati. Tu je gotovo anti-vrhunac osjećaju o ovoj utakmici slušanje Rehhagel. To skoro izgleda kao neminovan zaključak da Grčka neće uzeti svoju priliku kvalificirati. Tu je malo uzbuđenja dolazi iz grčkog tabora, ali oni mogu biti ostavljajući njihov nogomet učiniti pričaju za njih.

Argentina

Nakon svih dvojbi o tome kako Maradona će se približiti svoj prvi u Svjetskom kupu kao trener, on je ustao da se broji. Njegova strana pogledao je dosljedno dobro, s nekim velikim prolazu, pokreta i njuh ide naprijed. Oni imaju Lionel Messi biti zahvalni za, i nitko ne bi trebao biti u mogućnosti reći da je on, ne daje mu sve za svoju zemlju. On nije pronađena leđima neto još, ali to nije zbog nedostatka težak, jer je imao najviše udaraca na gol od cjelokupno argentinsko vod. Ali, kao što je momčadska igra, drugi ne koristi od genija Messi. Napadač Gonzalo Higuain radi u redu, nakon što je lupanje u hat-trick u 4-1 rušenje Južna Koreja. Da je jak rezultat, zajedno sa Španjolskom zbog neuspjeha protiv Švicarske, Argentina vidio Svjetsko prvenstvo u sportsko klađenje spustile za to da ih izravno favorite. To je neki opravdanje za Argentinu, i za Maradona, koji će uvijek kao i priliku da se dokaže ljude krivo.

Ali, umjesto kao dobri kao što izgledaju, još uvijek puno posla da se uradi, izazovi i teže će, naravno, očekuju niz liniju za Argentinu. Ali za sada, što rade sve što je pravo. Oni naporno rade, a ne biti zadovoljan, a Maradona je izvukao velika potražnja formacije iz njegova šešira, koji savršeno nadopunjuje igrač mora koristiti tamo. Samo sumnje oko šanse za pobjedu Argentine za Svjetsko prvenstvo, bili su svi koji su bili prst pokazujući na neiskustvu Maradona međunarodne treniranju sposobnosti. Tu nikad nije bilo pitanje na sposobnosti igrača u momčadi, za koje mnogi misle da je najtalentiranija momčad okupili u Južnoj Africi. Ali to traje nešto ekstra posebno povući sve to zajedno i napraviti tim od superzvijezde. Maradona je protiv ispunjavanja ovaj izgledi? Kako su korak do tanjur i obaviti protiv Grčke dat će dobar pokazatelj. Hoće li oni zasjesti i uzeti stvari jednostavno ili nastaviti vršiti pritisak prema naprijed, kao jedinica, kao tim i kazniti Grke? Tu je uvijek prostora za poboljšanje, a Maradona će biti svjesni toga. Turnir nogomet je sve o zamah, a to je savršena prilika za Argentinu na vrh skupine B sa 100% vjerodostojan zapis.

TIP: Argentina

Prilično je teško ići protiv zrna i pozvati sve prije nego Argentina pobijediti. Grčka jednostavno nemaju kvalitetu stajati do nožni prst nožni prst s Argentinom, ali oni vjerojatno će učiniti ono što mogu kako bi osujetiti Južne Amerike. Koliko god željeli Grčke igrati defenzivno i organizirano, i dalje ćete zavoljeti Argentini izboriti kroz njih. Možda oni će biti uzimanje Internet lahak malo, a možda, ako oni dobiti njihov nos ispred dovoljno rano, neke od svojih zvijezda će se vratiti na mjesto subs klupi. Ipak, rezultat bi trebao biti u torbi za Argentinu, koji je prisutan na kao jaki kandidati za 2010 FIFA World Cup.


Tabele T1x2

BEZ ANALIZA kompletna tabela bez analiza »
Torbica95 (0)(35/52)67.31%196.36 1000€
Hibernian (3)(40/60)66.67%134.80 400€
dinamo11 (0)(38/51)74.51%127.33 200€
Rokenrol (1)(29/57)50.88%114.96 100€
Lorenzo Insigne (8)(41/63)65.08%108.72 80€
SerbianPsyke (4)(37/65)56.92%106.66 60€
elitni☯️ (5)(29/45)64.44%98.08 40€
dackonja (0)(32/44)72.73%97.88 20€
goranscopulovic (0)(33/56)58.93%89.49 10€
luka2262 (2)(32/45)71.11%86.94 10€
rend0n (1)(31/55)56.36%85.96 10€
Fedex899 (5)(42/61)68.85%82.48 10€
uvekjednatekma (3)(29/52)55.77%81.28 -
ljuba_nish (5)(36/54)66.67%80.72 -
Daxi (0)(34/57)59.65%76.46 -
Dendzi (2)(29/38)76.32%75.36 -
gakui96 (0)(25/40)62.5%74.90 -
banjanin85 (0)(20/39)51.28%73.94 -
Cajlak (2)(37/63)58.73%71.36 -
IVANCHOOK (0)(30/54)55.56%69.92 -
NEDELJNA TABELA (08-14.05.2024.)
Torbica95(15/22)95.8 50€
Daxi(17/22)86.8
cipiripi7777(18/29)82.98
goranscopulovic(19/30)78.84
Gok4e(18/29)73.2
luka2262(20/26)71.52

Za webmastere

Obogatite sadržaj Vašeg bloga/sajta i postavite bilo koji naš widget kod vas, a potom nam se javite za saradnju kako biste i Vi postavljali linkove od Vaše stranice u našim analizama. Saznajte više

Arhiva tipova i analiza

Ovdje pogledajte najbolje kladionice: Kladionice u Hrvatskoj

Najlepsie Slovenske online casino www.online-casinosk.com

Istražite najbolje bonus ponude u kazino Srbija online i igrajte za pravi novac na top listi najbolji online kazino

Popis najbolji casino online Hrvatska s atraktivnim bonus ponudama za nove igrače

Budimo u kontaktu

Kontaktirajte nas

[email protected]