Savjeti za subotu,29.05.2010

herrero Friday, 28 May 2010 22:56

 

Levante je prošlonedeljnom pobedom nad Kartagenom u gostima zaseo na vrh Segunde. Na stadionu Kartaganova Levante je na poluvremenu gubio sa 1:2 a onda sa 4 vezana pogotka preuzeo stvar u svoje ruke. Domaćin je jedino uspeo da smanji na 3:5 do kraja utakmice. Tim iz Valensije je u sjajnoj formi i verovatno planira da zadrži mesto broj 1 na tabeli do kraja takmičenja u španskoj drugoj ligi. Kod kuće su neumoljivi i imaju skor od 11 pobeda, 7 remija i samo jednog poraza i to od Kartagene jesenas. Imali su i najduži niz ove godine bez poraza, od 03. januara do 13. marta, ukupno 11 utakmica. Vodeći strelci u ekipi su Ćavi Gerera i Ruben Suarez Estrada sa po 11 pogodaka. U poslednjih 5 utakmica nisu izgubili od Rajo Valjekana, tri puta su pobedili uz dva remija. Iz preostala 4 kola, teoretski im treba još 9 bodova kako bi osigurali plasman u Primeru ali će u praksi verovatno biti dovoljno i 6. Prva tri boda će se gotovo sigurno upisati na konto već u subotu.


Na svom Tereza Rivero stadionu u Madridu Rajo Valjekano je u prošlom kolu igrao sa Salamankom 0:0. Bodom su gosti sigurno zadovoljni, a ekipi Rajo Valjekana ostaje da u preostala 4 kola osvoji još 3-4 boda koja će verovatno biti dovoljna za opstanak u ligi. Madriđani u poslednjih 6 kola imaju po dve pobede, remija i poraza uz gol razliku 10:6 što znači da su u solidnoj formi. U celom prvenstvu u gostima imaju učinak od 4 pobede, 8 remija i 7 poraza uz gol razliku 21:23. Rajo Valjekano je jedina ekipa u donjem delu tabele koja ima pozitivnu gol razliku. U ekipi nema stranaca osim Francuza Samjuela Kamile koji nije u konkurenciji za prvu postavu. Protiv ekipe Levantea nisu zabeležili nijednu pobedu uz dva remija i tri poraza. U subotu u Valensiji verovatno će ponovo pognute glave napustiti teren Levantea jer domaćin sigurno neće tako lako dozvoliti da neko drugi preuzme čelnu poziciju u Segundi, a time i plasman u Primeru na jesen.

Prijedlog:1 @1,60

Milvol
Pre 12 meseci, igrači Milvola otišli su sa Vemblija pognutih glava, totalno demoralisani, posle poraza od 3:2 od ekipe Skantorpa, a vodili su sa 2:1. Ne zna se kome je teže pao ovaj poraz, a uprava je jedva vratila ekipu na put. Ipak, uspeli su da i ove sezone učine isto i da dođu u situaciju da igraju isti meč kao i prošle sezone. Kapiten Pol Robinson prošle sezone nije bio u startnih 11 za finale zbog povrede; ove mu se vratilo na taj način što je postigao odlučujući pogodak glavom protiv Hadersfilda u polufinalu. Stiv Morison postigao je 23. pogodak ove sezone i odveo je Lavove dalje. Milvol je pobedio Svindon pre tri nedelje u ligi i ulaze u ovaj meč, zahvaljujući tom podatku, kao blagi favoriti. Poraz drugi put za redom, posle uspešne sezone, bio bi previše za nekoliko igrača, a pre svega za navijače. Keni Džeket imaće kompletnu ekipu na raspolaganju. Meč bi mogao da se završi i penalima, koji ne bi zadovoljili Milvol, ali bi to bio šlag na tortu za ovako uzbudljivu sezonu.

Svindon
U Svindonu se i dalje verovatno štipaju, jer ne mogu da veruju da su stigli do Vemblija. Ovo je njihova prva poseta Vembliju od ranih 90-ih godina, kada ih je predvodio slavni Glen Hodl. Ekipa Denija Vilsona kao da je išla na ruku Čarltonu u revanšu polufinala, kada su bili u zaostatku dva gola i imali igrača manje, a sve to 15 minuta od starta. Autogol Simona Ferija, dao je Robinima potrebnu snagu za nastavak; posle ovoga, ostali su bez golmana Dejvida Lukasa, koji je dislocirao rame, već u prvim minutima meča. Baš u zaustavnom vremenu, koje se igralo zbog te povrede, ekipa iz Londona povećala je prednost. Međutim, iako Gordon Grir dobija zasluženo isključenje, posle kung-fu udarca Diona Bartona, neočekivano Deni Vard prizvao je izjednačenje u drugom poluvemenu. Produžeci nisu doneli pobednika, tako da se pristupilo penalima. Igrač Liverpula na pozajmici, bek Stiven Darbi, pojavio se kao heroj niotkuda i postigao je odlučujući penal, koji je odveo ekipu iz Viltšira do finala. Autsajderi su u odnosu na Milvol, ali su dokazali u poslednjem kolu regularnog dela sezone da mogu da namuče Lavove.

Prijedlog: 1@2,16

Real Sosijedad od gotovog pravi veresiju. Do pre tri kola siguran putnik u Primeru doveo je sebe u poziciju da strepi za ono što je gradio cele sezone. U prošlom kolu izgubili su derbi u Sevilji protiv Betisa sa 0:1. Osim što su izgubili, ostali su i bez standardnih defanzivaca Mikela Gonzalesa i Karlosa Martineza koji su zaradili crvene kartone. Tim iz San Sebastijana kao da se uplašio lakog plasmana u Primeru pa je u poslednjih 7 utakmica zabeležio samo jednu pobedu uz četiri remija i dva poraza uz gol razliku 2:4 !!! Kandidat za plasman u elitnu špansku ligu na poslednjih 7 utakmica postigao je samo 2 gola !!! Vrlo zabrinjavajuće ! Sosijedad, ako želi da na jesen zaigra u Primeri, jednostavno mora da pobedi Viljareal B, tim pre što u sledećem kolu gostuju na vrućem terenu Kadizu koji se bori da sačuva drugoligaški život. Znači, u subotu na Anoeti, na redu je prva meč lopta za izabranike Martina Lasatrea. Samo pobeda dolazi u obzir.


Gde igrači B ekipe Viljareala nalaze motiv za ovako dobre igre nikom nije jasno. U samom su vrhu tabele i samo su bod iza top 3 iako ne mogu da napreduju jer prva ekipa već igra u Primeri. Trener A tima Huan Karlos Garido imaće sigurno materijala za prekomandu u elitnu ekipu na jesen. Načo Insa postigao je jedini gol za pobedu Viljareala B protiv Gimanstika u proteklom kolu. U poslednjih 6 kola ekipa ima skor od 3 pobede, 2 remija i jednog poraza uz gol razliku 9:9. U subotu gostuju ekipi Real Sosijedada kojoj je pobeda preko potrebna jer žure u Primeru. S obzirom da Viljareal B ima lošije rezultate jedino sa ekipama kojima su bodovi neophodni (Las Palmas, Kadiz, Kasteljon, Levante, Herkules) nema sumnje da neće pružiti preveliki otpor ekipi iz San Sebastijana. I još nešto ! Ekipa Viljareala B je u ovom prvenstvu na poluvremenu imala rezultat 0:0 čak 16 puta. !

Prijedlog:1@1,53 ili  X-1@4,20

Pred Flamengom je dosta tezak period… U cetvrtak na veoma emotivnoj konferenciji za stampu Adriano se oprostio od navijaca i saigraca. Najbolji strelac Brazilskog sampionata karijeru nastavlja u Romiali je obecao da ce se vratiti u Rio jer su mu mnogo pomogli u karijeri. Kad se uzme u obzir da Vagner Lovu ugovor istice 10.juna i ako ga ne produzi napad Flamenga ce biti jako oslabljen u odnosu na dosadasnji deo sezone. Vagner Lov je od sest golova koliko je postigao Flamengo on sam tri puta bio precizan. Na listi zelja se nalazi Rikelme iz Boke Juniors kao i njihovi bivsi igraci Felipe I Emerson… Dosta los pocetak sezone ali nikakvih naznaka nema da bi moglo biti bolje. Za ovaj mec ne mogu racunati na Adriana (napustio klub ) i Fernanda( crveni karton u proslom kolu ). Posle cetiri kola nalaze se na 11.mestu i nisu nikako zadovoljni sa trenutnim stanjem na tabeli. Ekipa Gremia im dolazi u najnezgodnijem trenutku, Flamengo kao da se nije oporavio od ispadanja iz Kopa Libertadores. Iako su posle pobede u Cileu tvrdili da ce biti sve u redu,igraci su jako tesko podneli ispadanje. To se odrazava na igre u Brazilskom sampionatu,poslednji mec na svom terenu su resili u svoju korist sa 3-1 protiv Gremio Barueria ali su dva pogodka postigli iz penala a jedan je bio losa procena golmana gostiju koji je lose procenio centarsut Huana…Ne briljiraju ali su osvojili 5 bodova,kuci cetiri a jedan bod su doneli iz Vitorie…

Gremio je tek u cetvrtom kolu osvojio ceo plen,ceh za los pocetak sezone platila je ekipa Avaia. U Porto Alegreu rezultat je bio 3-0,strelci su bili Jonas,dva puta i Rocembak. Na Marakanu dolaze bez veznjaka Daglasa dok je Joilson pod znakom pitanja zbog povrede u poslednjem mecu. Trener Silas je izjavio u petak na konferenciji za stampu da se ekipa nalazi u istoj situaciji kao pre dva kola kad su gostovali Palmeirasu i bili porazeni. Gostovali su kod jako dobre ekipe koja je lose startovala i nisu uspeli da ih iznenade. Po njegovim recima sa zeljom da pobede dolaze u Rio. Do pauze ima jos samo tri kola od cega dva puta gostuju i svaki bod im je bitan za beg iz donjeg dela tabele…

Prijedlog:1@1,77 ili 3+1,66

 

Legija stranaca u Mariehamnu nikako da proradi. U prošlom kolu na teren stadiona Wiklof Holding Arena u sastavu domaće ekipe bilo je čak 6 stranaca ali bez rezultata. Pred 1340 gledalaca Mariehamn nije uspeo da pobedi ekipu Jaro, a krajnji rezultat je bio onaj najnepopularniji 0:0. Tako je tim sa Alandskih Ostrva posle 6 prvenstvenih kola ostao jedinu u ligi bez ostvarene pobede. Naravno, prikovani su za poslednje mesto Veikkausliige sa skorom od tri remija i tri poraza sa gol razlikom 3:10. Samo 3 postignuta pogotka u prvenstvu na 6 odigranih utakmica moraju da zabrinu trenera Pekku Lyyskog jer bez golova nema ni bodova. U subotu im u goste dolazi aktuelni šampion i najjača ekipa finskog prvenstva HJK Helsinki. Od 2005 kada su ušli u elitnu finsku ligu pobedili su Helsinki samo jednom i to u Finskom Liga kupu. Odigrali su ukupno 14 utakmica, i imaju jednu pobedu, 6 remija i sedam poraza uz gol razliku 9:21. U predstojećem meču, sudeći po trenutnoj formi, sve osim poraza bilo bi iznenađenje.


Na svom Finnair stadionu pred preko 5000 gledalaca HJK Helsinki u proteklom kolu nije uspeo da slomi otpor Lahtija pa je utakmica završena rezultatom 0:0. Aktuelni šampion je ovim remijem prepustio prvo mesto na tabeli Veikkausliige ekipi Honke. Trener Antti Muurinen je izvršio sve tri izmene ali ni to nije pomoglo da se otključa brava koju je s druge strane postavio njegov kolega Ilkka Makela. Sigurno je najviše razočaran prvi strelac lige Juho Makela koji je u prvih 5 kola postigao fantastičnih 8 golova i koji se verovatno nadao nastavku uspešne serije pogodaka. U subotu HJK Helsinki gostuje najslabijoj ekipi u dosadašnjem toku prvenstva i ima priliku da nadoknadi propušteno. Mariehamn do sada nema nijednu pobedu u šampionatu i bilo bi veliko iznenađenje da osvoji i bod protiv favorita. U međusobnim susretima sa Mariehamnom, HJK Helsinki ima mnogo bolji skor pa su i tradicija i snaga ekipe na strani tima iz glavnog grada Finske. Sve osim pobede mnogo kvalitenije ekipe HJK Helsinki bilo bi pravo iznenađenje, mada domaćin očajnički želi prvu pobedu u prvenstvu i beg sa dna tabele.

Prijedlog: 2@2,00 ili 0-2 gola @1,78

 

 

 

 

 

preuzeto od :turovac.com

Bet Arena

Tabele T1x2

BEZ ANALIZA kompletna tabela bez analiza »
Torbica95 (0)(35/52)67.31%196.36 1000€
Hibernian (3)(40/60)66.67%134.80 400€
dinamo11 (0)(38/51)74.51%127.33 200€
Rokenrol (0)(30/58)51.72%124.46 100€
SerbianPsyke (1)(40/68)58.82%121.94 80€
Lorenzo Insigne (7)(41/64)64.06%100.72 60€
elitni☯️ (4)(29/45)64.44%98.08 40€
dackonja (0)(32/44)72.73%97.88 20€
rend0n (4)(32/56)57.14%94.20 10€
goranscopulovic (0)(33/56)58.93%89.49 10€
luka2262 (4)(32/45)71.11%86.94 10€
uvekjednatekma (9)(29/52)55.77%81.28 10€
Daxi (0)(34/57)59.65%76.46 -
djevka (4)(37/59)62.71%75.80 -
gakui96 (0)(25/40)62.5%74.90 -
Fedex899 (4)(42/62)67.74%74.48 -
banjanin85 (2)(20/39)51.28%73.94 -
DRAGAN CMAR (2)(32/63)50.79%70.88 -
ljuba_nish (0)(38/59)64.41%70.48 -
IVANCHOOK (0)(30/54)55.56%69.92 -
NEDELJNA TABELA (08-14.05.2024.)
Torbica95(15/22)95.8 50€
Daxi(17/22)86.8
cipiripi7777(18/29)82.98
goranscopulovic(19/30)78.84
tesnjar(20/30)75.68
Gok4e(18/29)73.2

Za webmastere

Obogatite sadržaj Vašeg bloga/sajta i postavite bilo koji naš widget kod vas, a potom nam se javite za saradnju kako biste i Vi postavljali linkove od Vaše stranice u našim analizama. Saznajte više

Arhiva tipova i analiza

Ovdje pogledajte najbolje kladionice: Kladionice u Hrvatskoj

Najlepsie Slovenske online casino www.online-casinosk.com

Istražite najbolje bonus ponude u kazino Srbija online i igrajte za pravi novac na top listi najbolji online kazino

Popis najbolji casino online Hrvatska s atraktivnim bonus ponudama za nove igrače

Budimo u kontaktu

Kontaktirajte nas

[email protected]