t1x2.net

User Avatar
user image Hibernian
Football / Denmark 1 / 27.07. 16:00

Nordsjaelland - Midtjylland

TIP: GG3+ @1.83 8/10

Duel dve ekioe koje spadaju u sam vrh Danskog fudbala, Midjiland je aktuelni sampion, dok je Nordsjiland uprethodnu sezonu zavrsio na cetrvtom mestu.
Nordsjeland je sezonu otvorio pobedom od 3:0 protiv Alborga na svom terenu, dok je Midjiland u prvom kolu remizirao na gostovanju sa Arhusom .
Takodje, Midhiland je dobro zapoceo u kvalifikacijama za ligu sampiona gde je na strani dobio Santu Kolomnu sa 3:0 i na taj nacun... Pročitaj više gotovo obezbedio prolaz u naredno kolo, gde ih po svemu sudeci ocekuje duel sa Madjarskim Fenercvarosom, tako da ce im ovaj mec dobro posluziti kao proverq.
Obe ekipe gaje napadacki stip igre, pa tako jihovi medjusobni dueli cesto obiliju golovima, pa se nadam da ce i vecerasnji biti takav, te ocekujem efikasan mec , sa minimum ukupno 3 gola uz po gol na obe strane. Skupi tekst

user image Hibernian
Football / Czech 1 / 27.07. 20:00

Slavia Prague - Ceske Budejovice

TIP: I D2+ @2.18 8/10

Slavija je u prvom kolu razocarala svoje navijace sa mrsavih 0:0na gostovanju ekipi Slovacko, i sada ce zelet8 da se svojoj piblico iskupi za taj rezultat.
Sa druge strane Ceske Budjovice porazene su u prvom kolu od Sigme iz Olumuca na svol terenu, a po prikazanoj igri rekao bih da im do kraja sezine predstoji jos jedna grcevita borba za opstanak.
Slavija ima 10-ak dana da se spremi za... Pročitaj više mec kvalifokacija za Ligu sanpiona sa Belgijskim Rojalom, pa bi ovo mogla biti generalna proba , te ocekujem da ce u punom sqstavu izaci u ovu utakmicu.
Ceske Budjovice redovna su musterija Slavije, te verujem da ce i danas domaci tim doci do ubedljive pobede, verujem sa bar 2 gola u mrezi gostiju u prvih 45 minuta Skupi tekst

user image Hibernian
Football / Romania 1 / 27.07. 21:00

Sepsi Sf. Gheorghe - Din. Bucuresti

TIP: 1&GG @3.55 6/10

Sepsi je vezao dve pobede i na taj nacin sjajno otpoceo prvenstvo Rumunije, a ukoliko i danas dodje do pobede, izdvojice se na prvom mestu kao jedina ekipa sa sve 3 pobede iz prva 3 kola
Sa druge strane, Dinamo iz Bukuresta je na polovicnom skoru od jedne ppbbede na svom terenu Dinamo je savladao Petrolul sa 4:1 , dok je na gostovanju Kluzu porazen sa 3:2. .
Ovde... Pročitaj više verujem u pobedu domacina pre svega zbog h2h statistike , naime Sepsi na poslednjih 10 medjusobnih duela ne zna za poraz od Dinama, ima cak 8 pobeda iz tih 10 utakmica, a obzirom da je Dinamo teenutno vodeci po broju datih golova u Rumuniji, verujem da bi i danas mogao bar do jed og gola, pa cu probati sa ovom kombinacijom. Skupi tekst

Arhiva tipova

Broj odigranih tipova ovog tipstera za ovaj mesec: 20. Kliknite ovde kako biste ih pogledali.

Bet Builder