Bet Builder

Komentari

A obavezno ko voli da se igra i da baca pare moze 1-2 i 2-1 . Cesto dolazi na njihovim mecevima

20.08.2019. 00:31.

Moze i GG3+, moze i samo GG . Ovo je za malo hrabrije 5+

20.08.2019. 00:30.

Kakva fenomenalna analiza, brao majstore! Srecno.

19.08.2019. 21:00.

NAJ
user image Balkan-King
33/70 | +0.08
Tennis / Winston Salem ATP / 20.08.2019. 02:30

Benoit Paire - Prajnesh Gunneswaran

TIP: 2 @2.60 8/10 William Hill

Prethodne večeri ko je odgledao eventualno meč Berdych-Seppi mogao je vidjeti jedno izdanje Seppija koje u najmanju ruku sugeriše da se Italijanu nije pretjerano igralo, niti tokom prvog seta kada je zaista djelovao katastrofalno a ni potom kada je više Berdych poklanjao nego li što je Italijan proigrao prosto nije bilo nikakve naznake emocija, bilo čega, od početka do kraja jedna gotovo pa ravna linija u tom pogledu, enorman broj... Pročitaj više grešaka, čak i netipično za njega dosta guranja i rizikovanja kod drugog servisa, sve u svemu utisak je da je Seppi bio još i zadovoljan porazom kako bi dobio koji dan više pripreme za US Open. Sve navedeno sam naveo jer je večeras akter Paire, a niti najmanje me ne bi začudilo da njega večeras vidimo u sličnom izdanju , ovaj momak i na najvećoj sceni nerijetko ima svoje ispade i te momente kad ostavlja utisak nezainteresovanosti, a sada pritom kada je Grand Slam na pragu ovdje ću rado da puknem kontru Francuzu, pogotovo jer je rival igrač koji u svakom meču daje maksimum i koji je kroz dobre CH nastupe se izborio za više pojavljivanja na ATP sceni, i potom sve opravdao.

Podsjetio bih i na njihov meč nešto ranije iz IW-a kada je Gunne slavio u okviru dva seta, i tada je bio osjetno posvećeniji samoj igri, proslavljao svaki poen kao da je poslednji, prosto je ostavio utisak igrača koji više želi pobjedu i to mu je istu i donijelo. Ni večeras ne sumnjam u takav pristup Prajnesha, ovaj ljevoruki Indijac ima sasvim pristojan servis, dobar je u tim razmjenama, sasvim pristojan igrač i budući da je jednom već nadigrao Pairea utoliko smatram da ne bi bilo niti najmanje šokantno da ponovi takav scenario večeras, pogotovo u ovim okolnostima kad pretpostavljam da je Paire već negdje mislima na US Openu, njega još jedino ta Grand Slam svijetla mogu privući da se makar donekle ozbiljnije posveti mečevima, u ovim ostalima to su zaista čudesne oscilacije.

Kako god kvota sa kojom ću svakako da probam na Prajnesha a nadam se da će kao i u IW ove godine Paire biti raspoložen da ga pogura pomalo kada to bude potrebno, malo ko može biti samodestruktivan na touru kao Benoit. Skupi tekst