t1x2.net

WIN
user image SIA
0/0 | 0
Football / Serbian Division 1 / 23.09.2020. 16:00

Zemun - FK Radnicki Sremska Mitrovica

TIP: X2 @2.06 8/10 Kladionicaa: 1XBet

Da probamo malo domaće lige. Prva liga Srbije manje više služi isključivo za Kokezino nameštanje rezultata za kineske kladionice, ogromne pare se uzimaju, to svi znaju niko ništa ne preduzima i to je to, da se osvrnemo na sportsku stranu priče.

Zemun je dosta podmladio tim, a gde su mladi igrači tu su i oscilacije u rezultatima i igrama. Za sada uspevaju da pobede po koju utakmicu, e sada pitanje je da li je to plod njihove takmičarske forme ili nekih drugih radnji, generalno očekuje se da budu medju ekipama koje se bore za opstanak.

Radnički iz Sremske Mitrovice je kupio svoje mesto u Prvoj Ligi, tačnije plasirali su se po političkoj liniji jer je ministar poljoprivrede Nedimović bivši gradonačelnik Sremske Mitrovice, Radnički je deo nekih drugih dogovora, ulaže se od strane države i u novi stadion u Sremskoj Mitrovici...videćemo kako će sve to izgledati u nastavku sezone i koji su im limiti. Radnički je inače počeo sezonu sa pobedom pa je onda zaredao 5 poraza, ima tu par starijih igrača, ništa posebno ne odskaču kvalitetom, niko zaista nije vredan pažnje i preteranog analiziranja kada se radi o Prvoj ligi Srbije...

Sve u svemu, gosti ne bi trebalo da izgube ovaj meč.

user image SIA
29/44 | +27.04
Football / Indonesia 1 / 25.04. 14:00

Arema FC - PSM Makassar

TIP: 1 @1.89 8/10

Pošto imamo 2 takmičenja na sajtu, sa analizama i bez analiza, tipster SIA se u ovom mesecu nije prijavio da piše analize. Samo tipovi sa liste označeni olovkom sadrže u sebi i analizu.

Arhiva tipova

Broj odigranih tipova ovog tipstera za ovaj mesec: 48. Kliknite ovde kako biste ih pogledali.

Bet Builder