User Avatar
user image Russian Federation
Table Tennis / Win Cup / 02.06. 17:30

Nikita Trofimov - Mykhaylo Zholubak

TIP: p1 @1.58 8/10

I u Win Cupu će se danas posle podne odigrati veliki broj mečeva.U jednom od tih mečeva će se sastati Nikita Trofimov i Mikhail Zholubak.Biće ovo prvi meč između ova dva igrača.

Trofimov u nešto boljoj formi ulazi u ovaj meč pa će on biti favorit i da osvoji prvi set u ovom meču i da dođe do pobede.
Trofimov je danas već odigrao tri meča, imao je dva... Pročitaj više pobede i jedan poraz iz ta tri meča ali je u sva tri meča osvojio prvi set pa treba očekivati da Trofimov bude na visokom nivou i u prvom setu ovog meča.
Zholubak je danas izgubio u tri meča, izgubio je dva prva seta u ta tri meča pa neće biti nikakvo iznenađenje ako izgubi prvi set i u ovom meču, Trofimov je u ovom trenuku svakako kvalitetniji igrač od njega. Skupi tekst

user image Russian Federation
Table Tennis / Setka Cup / 02.06. 18:55

Aleksandr Kovalchuk - Vitaliy Sazhnev

TIP: p1 @1.54 8/10

Oleksandr Kovalchuk će igrati protiv Vitaliia Sazhnieva u Setka Cupu.Biće ovo deseti meč između ova dva igrača u poslednjih mesec dana.

Kovalchuk je bio bolji u prethodnih devet mečeva, pobedio je sedam puta dok je Sazhniev dva puta bio bolji od Kovalchuka.
Kovalchuk je sedam puta osvajao i prvi set protiv Sazhnieva, osvojio je prvi set protiv Sazhnieva u poslednja dva meča, juče je u tom poslednjem meču pobedio... Pročitaj više sa 3:0, prvi set je osvojio sa 11:8 pa Sazhniev ne bi trebao osvojiti više poena ni u prvom setu ovog meča jer Sazhniev u ovom trenutku nije ništa kvalitetniji igrač od Kovalchuka pa bi Kovalchuk trebao to i iskoristiti i po osmi put povesti sa 1:0 protiv Sazhnieva.
Skupi tekst

user image Russian Federation
Table Tennis / Pro League / 02.06. 19:00

Oleg Shagarov - Andrey Pravednov

TIP: p1 @1.51 8/10

Oleg Shagarov će igrati protiv Andreya Pravednova u Moscow Pro Ligi.Biće ovo sedmi meč između ova dva igrača u poslednja četiri dana.

Pravednov je pobedio samo u tom prvom meču.Shagarov je bio bolji u poslednjih pet mečeva pa će Shagarov biti bliži da pobedi i u ovom meču, kao i da povede sa 1:0.
Shagarov je osvojio četiri prva seta protiv Pravednova u prethodnih šest mečeva.Jutros su odigrali taj... Pročitaj više poslednji meč.Shagarov je pobedio sa 3:2 u tom meču, Pravednov je osvojio prvi set u tom meču ali dosta teško, sa 13:11 pa se ne može reći da će Pravednov po drugi put u nizu biti bolji od Shagarova u prvom setu.
Shagarov ima pet pobeda u nizu, u dobroj je formi pa treba očekivati da i večeras osvoji više prvih setova, kao i da dođe do većeg broja pobeda. Skupi tekst

user image Russian Federation
Table Tennis / Pro League / 02.06. 20:00

Danila Andreev - Victor Rakhmanov

TIP: p2 @1.53 8/10

Biće ovo još jedan od mečeva koji će se odigrati večeras u Moscow Pro Ligi.Viktor Rahmanov će igrati protiv Danile Andreeva.Ova dva igrača su odigrala mnogo mečeva prethodnih dana.

Rahmanov je bio bolji u tim mečevima.Rahmanov je pobedio u poslednjih pet mečeva pa će Rahmanov biti favorit i u ovom meču i za pobedu i da povede sa 1:0.Rahmanov je osvojio četiri prva seta u poslednjih pet mečeva protiv... Pročitaj više Andreeva.Jutros su odigrali taj poslednji meč.Rahmanov je pobedio sa 3:1 u tom meču, Rahmanov je osvojio i prvi set u tom meču, sa 11:9, pa bi Rahmanov trebao osvojiti prvi set i u ovom meču sa 2-3 poena razlike.
Andreev ima samo jednu pobedu u poslednjih šest mečeva dok Rahmanov ima tri pobede u nizu pa nema sumnje da će Rahmanov biti bolje raspoložen u prvom setu ovog meča. Skupi tekst

Arhiva tipova

Broj odigranih tipova ovog tipstera za ovaj mesec: 4. Kliknite ovde kako biste ih pogledali.

Bet Builder