User Avatar
user image FLOYD 94
Football / Israel. Premier League / 02.06. 19:00

Maccabi Netanya - Hapoel Ironi Kiryat Shmona

TIP: 2 @3.36 6/10

Nastavak fudbala i ujedno početak plej ofa, odnosno plej auta kod izraelaca. Susret iz grupe plej aut gde Makabi Netanija dočekuje ekipu Hapoel Kirjat Šmone.

Obzirom da je u trenutno dosta težem položaju ekipa Šmone, opredelio sam se na njihov trijumf !
Smatram da Šmona ipak nije klub za drugu ligu i da ako ništa više, jeste kvalitetnija od barem dva rivala niže, koja su ujedno na mestima koja... Pročitaj više vode u drugi rang.

Šmona je šestoplasirana i ima 22 boda što je bod više od Sekcije niže, odnosno 6 od Ranane na dnu, koja deluje kao otpisana po svemu sudeći.

Što se Netanije tiče, ekipa ima zalihu, ima luft da kiksira, pa što da ne. 10 su bodova daleko od zone ispadanja što je puna kapa.

Bilo je nekoliko pripremnih, ali to svakako nije merilo, pitanje je kako je ko spreman, ali mislim da ova pauza može Šmoni samo dobro da donese, da su se glave oladile i da će pod obavezno da se ide na tri boda, kako bi se dobio vetar u leđa i da nastavak time, biva koliko toliko mirniji.

Prisutan je solidan pad kvote na trijumf Šmone, što ništa ne mora da znači, ali opet, daje dodatni nagoveštaj.

Sportski pozdrav !! Skupi tekst

user image FLOYD 94
Football / Germany. 3. Liga / 02.06. 19:00

Viktoria Koln - Zwickau

TIP: 2 @2.73 8/10

Na programu nam je susret između Viktorije Keln i Cvikaua u okviru 29 kola nemačke treće lige.

Teška utakmica za prognozu, obzirom da i jedna i druga ekipa vode bitku za opstanak, pa je tako Viktorija na mestu broj 14 sa osvojenih 35 boda, dok je Cvikau dva mesta niže sa dva boda manje, što je ujedno i prvo mesto u sigurnoj zoni. Prva ekipa ispod ima isti broj... Pročitaj više bodova, a to je ekipa Halešera. Između ova dva rivala nalazi se Magdeburg sa istim brojem bodova kao i Cvikau. Dakle, baš je gusto i do samog će kraja biti potpuno neizvesno !

Po prikazanom, smatram da je Cvikau ipak bolji tim iz prvenstveno činjenice da Viktorija ima čak 14 primljenih golova više, pa uz otpisanu Jenu i po svemu sudeći Sonenhof Grosaspah, Viktorija ima najlošiju defanzivu !

Od nastavka i utakmice odigrane za vikend, Viktorija beleži nešto teži poraz, rezultatski 4:2 dok je Cvikau remizirao rezultatom 2:2. Po negde tome i ko je kakvog rivala imao, smatram da Cvikau bolje stoji i da klub prosto ima kvalitet i da nije za niži rang !

Donekle, reklo bi se da je utakmica idealna za golove, i dvoumio sam se oko tipa da Cvikau postigne dva ili više, ali ipak, baš i iz tog razloga što se golovi očekuju i što kvota ima pad, može da ispadne dobro samo po kladionicu i ne bi me čudilo da tek vidimo gol dva, no bilo kako bilo, bliži mi je pobedi Cvikau, realniji da to ostvari i nadam se da hoće !

Sportski pozdrav !! Skupi tekst

user image FLOYD 94
Football / Germany. 3. Liga / 02.06. 20:30

Hansa Rostock - Waldhof Mannheim

TIP: Over (2.5) @2.06 8/10

Na programu je susret između Hanze Rostok i Valdhofa Manhajm u okviru 29 kola treće nemačke lige.

Ono glavno što donekle samo po sebi obećava otvoren i fudbal na gol više, jeste činjenica da je bodovni razmak veoma mali, pa tako od same liderske pozicije do 11-og mesta, svega je 5 boda razmak, a Hanza je na sredini, odnosno 10-to plasirana sa 42 boda, dok je Valdhof na četvrtom... Pročitaj više mestu sa 44 boda, pa shodno tome, realno je očekivati da i jedna i druga strana juriša na tri boda, što potencijalno tako, nagoveštava golove !

Zanimljivo, Valdhof je na strani bolji rival i tako jedini tim koji nema poraz na jednom od dva fronta, pa verujem da će pružiti maksimum da tako i nastavi te da će moći da postigne gol ili više.
Hanza je na svom terenu, ekipa koja važi za jednu sa najboljim učinkom, pa gledano tako, barem bi morala do gola ili dva.

Hanza je od nastavka i utakmice u subotu, odigrala 2:2, dok je Valdhof izgubio rezultatom 1:2.

Kada se sve sabere, elemenata ima i dakle, radi se o sjajnom domaćinu, isto tako gostu, bodovno važno za obe strane, kolo iza sebe efikasno, pa se nadam da mogu da ispoštuju minimalna tri pogotka !

Sportski pozdrav !! Skupi tekst

user image FLOYD 94
Football / Germany. 3. Liga / 03.06. 19:00

Bayern Munich II - Preussen Munster

TIP: Tim2 Over (1.5) @3.14 6/10

Na programu nam je utakmica u kojoj Bajern Minhen dočekuje ekipu Projsen Minstera u okviru 29 kola treće nemačke lige.

Obzirom da je Minster davljenik i sledi mu grčevita borba da sačuva status trećeligaša, opredelio sam se da igram na njih, odnosno da će postići dva ili više gola !

Mišljenja sam da Bajern nije klub za cvajtu jer kako dakle ne bi mogao kao razvojni ili ti... Pročitaj više drugi tim da zaigra u prvi rang, glupo bi bilo da uopšte i igra cvajtu i mesto zauzima nekoj drugoj ekipi, poput primer, Duizburga, Minhena, Unterhahinga, pa da im je ovaj rang sasvim odgovarajući da se razigravaju i kale, i onda mi je izgledno da iako su u vrhu, da će lagano da krene gubljenje bodova protiv onih rivala koje bi možda i lagano dobili.

Minster je uspeo da za vikend savlada bitnog rivala, ujedno jednog od glavnih konkurenata, ekipu Halešera, rezultatom 4:2, pa je tako verujem dobio neko samopouzdanje jer je bodovni manjak smanjio na 3 u odnosu na upravo Halešer, onda na dve ekipe iznad crte na takođe isti broj boda. Cvikau i Magdeburg su te dve ekipe u sigurnoj zoni, koje će imati neugodne duele, kao i Halešer, pa bi Minster povoljnim ishodom mogao i da se bodovno izjednači, ali otom potom.

Minster svakako mora, i Bajern iako sa dobrom rezultatskom formom, jeste klub koji ima veliki broj primljenih golova, pa se nadam da Minster to može iskoristi.

Bio je Minster do skoro u teškom položaju, ali je uspeo da se digne i pronađe neki ritam, pa je na poslednje četiri utakmice ostvario čak tri trijumfa od ukupnih sedam, što meni daje nagoveštaj da do opstanka i može, da ovo ima smisla i jeste vredno rizika !

Dodatno za mene jeste to što će Minster u naredno kolo na mnogo težeg rivala, Unterhahinga, pa bi ovde moralo da se zapne !

Sportski pozdrav !! Skupi tekst

Arhiva tipova

Broj odigranih tipova ovog tipstera za ovaj mesec: 4. Kliknite ovde kako biste ih pogledali.

Bet Builder