Ovo je sutra apsolutni zicer dana.Ostalk je jos samo 2 kola do kraja regularnog dela Italijanske lige.Po svemu sudeci Milano ce igrati u play offu ove sezone,dok je Castellana u zoni ispadanja odavno.Milano se nalazi na 6. poziciji sa 40 bodova,odmah iza njih je Piacenza sa 40 bodova i ove 2 ekipe ce se boriti za to sesto mesto.Milano ima mnogo laksi zadatak sutra,dok Piacenza ce docekati mocni Lube i to ce biti jako teska utakmica za njih.Lube nije ekipa protiv koje mogu traziti ceo plen.

Milano dosta bolje igra na gostovanjima nego kod kuce.U odlicnoj su formi i ono sto raduje je cinjenica da se na teren vratio najbolji igrac ove ekipe Holandjanin Nimir Abdel Del Aziz.On je prva zezda ove ekipe i neverovatan je poenter.Zaista jedan odlican igrac.Pored njega tu su jos i reprezentativac Slovenije Klement Cebulj koji igra na poziciji korektora.Za fazu odbrane zaduzeni su prvi libero ekipe Fabio Fanulli i srednji blokeri Amerikanac Taylor Averill i Ginaluca Gallassi.Milano ima i sjajnog tehnicara Portorikanca Angela Pereza.

Sto se tice Castellane oni su poslednji na tabeli,uzasno igraju i nemaju roster igraca koji moze zadovoljiti kriterijum ove elitne Italijanske lige.

Definitivno bi ovo trebalo biti jedna lagana pobeda Milana,i moze se probati i tacan rezlutat 0:3,a kvota je sasvim lepa 2.20.

Početak: Nedelja, 25.02.2018. 18:00
Tip: Milano win first set and match
Kvota: 1.4
Kladionica: Bet365