Večeras na programu revanš mečevi Lige Evrope i naravno ljubiteljima fudbala u Srbiji definitivno pored sinoćnog meča između CSKA i Zvezde će biti najinteresantniji meč Plzen-Partizan.
Posle neubedljive igre i beogradskih 1:1, domaćin ulazi u meč dosta rasterećeniji, sa mnogo većim šansama za prolazak u dalju fazu kako zbog činjenice da su postigli vrlo važan gol u gostima, tako i zbog toga da su kvalitetnija i ekipa sa više Evropskog iskustva u poslednjih nekoliko godina.
Uzevši u obzir da su do sada u prvenstvu primili samo dva gola kući i da su sve dosadašnje rivale iz grupne faze na domaćem terenu savladali bez većih problema, kao i jalovu igru Partizana po principu toplo-hladno, moj tip bi bio sigurna ili super pobeda Plzena koju kladionice plaćaju više nego dobro. Mislim da se oni neće zadovoljiti samo tim postignutim golom u gostima, kao i činjenicom da ako Partizan postigne gol (u šta iskreno ne verujem da će se dogoditi, iako sam navijač Partizana) oni dospeju u poziciju da moraju da vijaju rezultat. Toliko.

Početak: Četvrtak, 22.02.2018. 19:00
Tip: SP1
Kvota: 2.90
Kladionica: MaxBet