t1x2.net

WIN
Football / Indonesian Liga 1 / 02.10.2019. 10:30

Persipura Jayapura - PS Tira

TIP: P/k 1 @1.8 8/10 Kladionicaa: MaxBet

Prvo da kazem da dugo nisam pisao analize na sajtu, mozda u pocetku kvalitet istih nece biti na zavidnom nivou ali nadam se da ce uspeh biti kao prethodni put prilikom kog sam osvojio prvo mesto.
U pitanju je prva liga Indonezije i susret domacih Persipura Jayapura i gostiju TIRA Persikabo.
Persipura se trenutno nalazi na 7. mestu sa 30 poena i gol razlikom 28:21 ali sa 19 odigranih meceva sto je za 2 manje od njihovog bolje plasiranog protivnika u ovom susretu.
Tira Persikabo se nalazi na cak drugom mestu sa 36 poena i 42:32 gol razlikom.
Ova diskrepanca izmedju navedenih timova je ne tako poznata s obzirom da Tira ima prvi put prednost u odnosu na Persipuru, u odmaklom delu lige, situacija na koju je super liga Indonezija naviknuta je bas obrnuta, Persipura u vrhu tabele a Tira pri dnu.
Persipura je tim sa najvise titula u prvoj ligi Indonezije, ukupno 3, i iako su prosle godine zabelezili malo losiji rezultat u odnosu na ostale, ja se i dalje uzdam u njih i ocekujem povratak na vrh tabele.
Monetarna vrednost rostera Persipure iznosi 3.13 mil. eura dok je vrednost Tire nesto veca i iznosi 3.60 mil. eura.
Glavni razlog za ovaj tip su izostanci gostiju koje cu navesti u sledecoj recenici, koji znatno umanjuju monetarnu vrednost njihovog tima, sto je meni kao ekonomisti jedan od odlucujucih faktora.
Izostanci su:
Ciro Alves(att. 21/12 najbolji strelac) - 280k€
Wawan Febrianto(mid 21/7) - 205k€
Manahati Lestusen(def 18/1 kapiten) 210k€
Muhammad Lestaluhu(def 20/1) -245k€
Guntur Triaji(def 19/0) - 120k€
Pored toga Tira Persikabo je usla u losu seriju i u prethodnih 6 meceva nemaju pobedu, za sta smatram da potvrdjuje moju teoriju da im u vrhu nije mesto i da ce se uskoro sve vratiti na staro odnosno Persipura u vrhu a Persikabo pri dnu tabele.
Persipuri se u ovom susretu vracaju 2 bitna igraca Muhammad Tahir i Ibrahim Conteh.
Persipura je nakon povratka glavnog trenera Tiago Jacksena u prethodnih 12 utakmica znatno poboljsala rezultat u kojima imaju 8 pobeda 2 poraza i 2 neresena ishoda.
Prethodni susreti ova dva tima su zavrsenin4:3 u korist Persipure, ali 6/7 u korist domacina.

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder