t1x2.net

WIN
Football / Thailand 1 / 04.02.2023. 12:30

Pathum United - Buriram

TIP: 2 @2.02 8/10

Buriram ce pobediti
Thailand League 22/23
Sastaju se dve ekipe koje se dobro poznaju. Prvo dolazi statistika. Pathum je trenutno na 7. mesto sa 25 bodova (W7,D4,L6), dok Buriram ubedljivo prvi sa 45 bodova (W14,D3,L0), a pored toga imaju 7 pobeda u nizu, ove sezone i dalje nemaju gubitak.
Prema medjusobnim susretima Pathum je uvjek u prednosti, s obzirom na poslednjih 10 medjusobnih susreta, Pathum ima 6 pobeda, Buriram 3 i jednom su igrali nereseno. Buriram uvjek bolji tim ali tesko uzeti 3 poena protiv Pathum.

**Ali dolazimo do Pathum lose trenutne situacije. Ocigledno imaju problem u sastavu. Kao sto je vec naveo avstralijski menadzer BG Pathum, Pathum ce i u ovom mecu imati dosta problema. Trener jos ne zna da li ce se neko od starijih igraca vratiti na teren ili ce ponovo igrati sa mladim igracima. On je u saopstenju rekao da ce ponovo igrati sa mladim igracima koji su dobri dok se ne vrate povredjeni.
Povredjeni za BG Pathum su Teerasil Dangda koji je i golgeter i najbolji asistent, braca Fandi gde je jedan od njih drugi najbolji strelac, i prvi igrac Andrez Tunez.

Za ekipa Buriram nema izostanka i smatra se da bi trebalo da krenu u punom sastavu, dosta odmorni i ciljaju na jos jedan WIN u nizu.

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder