t1x2.net

WIN
Football / Serbian Super Liga / 19.09.2021. 18:00

Partizan Belgrade - Red Star Belgrade

TIP: X2 @1.51 8/10 Kladionicaa: Mozzart

Mislim da Zvezda bez problema može do gola u ovom meču.Imaju ogroman napadački potencijal koji dolazi do izražaja tek kada trče u leđa protivnika i napadaju nepostavljenu odbranu.Takvih situacija će sigurno biti posle kornera Partizana kada Saničanin i Vujačić odu napred.Odbrana Partizana izuzev možda Vujačića je troma i nespretna.Miljković,Urošević i Saničanin će učiniti da Partizan bude ranjiv u ovom meču.Očekujem da Ivanić,Kanga i Katai predvode sve te kontre i polu kontre.To su igrači sa sjajnom vizijom i mogu da spoje napadača sa golom.Najbolje bi za Zvezdu bilo da Dioni počne ovu utakmicu zbog svojih karakteristika.Nije on neki igrač ali ne odgovara Saničaninu da ga čuva.Mada i Živković igra na sličan način samo nije toliko snažan pa bi on gubio više duela.U svakom slučaju Zvezda daje gol sutra i u toliko je bliža pozitivnom rezultatu.

...

Marjandroid

Definiši mi pojam "polu kontra". Čujem da i komentatori koriste taj termin, iako u fudbalu ne postoji polukontra.

...

Marjandroid

Definiši mi pojam "polu kontra". Čujem da i komentatori koriste taj termin, iako u fudbalu ne postoji polukontra.

...

nikolapasic9

Pa to je kontra bez Kataija

...

marko098

Pa za mene je to kad na sredini dođe do greške,odnosno protivnik preseče dodavanje,onda protivnik kreće u napad,ima igrača manje u toj situaciji ali ima "tempo" koji mu omogućava da u sva tri dodavanja izbije jedan na jedan sa golmanom.Za neku tačniju definiciju moraš da upišeš na neki kurs za trenera pa nek ti oni bolje objasne.

...

Marjandroid

@marko098 ja sam trener sa UEFA licencom, zato sam i pitao šta je to polukontra. A svaki kontranapad je kontranapad ili kontra. Žena ne može biti polutrudna. Ne može čovek biti polugladan. Dakle, "polu" ne postoji. Nema na čemu.

...

marko098

Ajde?A gde radiš?Moram onda da izrazim žaljenje što sa tvog profila ne možemo da pročitamo ni jednu kvalitetnu analizu s obzirom na tvoje kvalifikacije.Šteta što svoje znanje sebično čuvaš od svoje braće propalih kockara.Ali dok se ti ne aktiviraš čitaćemo moje analize.Nadam se da si ispratio Fiorentinu.Što ti kažeš, nema na čemu.

...

Marjandroid

Radim sa klincima. I imam drugih obaveza od pisanja analiza. A ako nemas argument, onda batali pisanje nepoznatih termina, jer ispadas smesan u ocima onih kojima je fudbal struka. Svaka cast ako si tipovao Fiorentinu, ali ne vidim kakve veze ima ona sa polukontrom i mojom licencom. A sad te ostavljam da nastavis sa prosipanjem svog fudbalskog znanja, jer ti terminologija definitivno nije jaca strana.

...

marko098

Ja sam na ovaj sajt došao da budem najgori a ne najbolji.Ja sam ovde u nadi da ću od boljih od sebe prepisati nešto.Ali ima mnogo ovih što su bolji od mene ali zbog obaveza ne mogu da pišu analize ali uredno na svakih pola sata odgovaraju na komentar.Da nije Raše,Mime i pojedinaca ne bi ni ulazio na sajt zbog komentara Marjanovih

...

Marjandroid

Svaka čast na pokušaju ironije. Samo nastavi da budeš najgori, u bavljenju terminologijom si zasad na prvom mestu. ?

...

marko098

za 2 minuta odgovor,satraše te obaveze hahahahahahaha

...

Marjandroid

Pa nemam obaveze 24/7, subota je, ali zbog tebe ću naći vremena u svako doba. Ipak mi je draži jači argument od blejanja u tv. Pozz i sutra 1 na Partizan. ?

...

marko098

Nije problem,ja sam grobar.Samo napiši analizu da vidimo zašto tako misliš.Podeli svoje znanje i mišljenje sa nama svima.Napiši analizu da bih ja mogao da se upoznam sa pravom terminologijom.Dopisivaćemo se ovako 200 godina jer je moja uvek poslednja.A ti admine ako čitaš sve ovo banuj nas obojicu jer smo sigurno smorili sve živo.

...

Marjandroid

Najlakše je banovati. ? Šalim se. Nisam hteo da se raspravljamo, samo mi stvarno bode oči termin "polukontra". Da je neki drugi, ne bih obratio pažnju. Ja ti pd sveg srca želim da ti ovaj tip ne prođe, a što se tiče ostalog, puno uspeha i što više dobitaka. Mene je mrtvi Siti srušio za 290 hiljada. Pozz

...

marko098

Sve je to u redu,i to da polukontra ne postoji.Ja sam blejač iz kladionice i običan poljoprivrednik.Ovo je moje mišljenje i moja analiza.Ja znam da ima i boljih i stručnijih od mene.Ali što ne pišete analize.Ja hoću isto tako da pročitam neku analizu i odigram to,ali niko neće da piše svoja očekivanja ili samo prepričaju formu sa rezultata.Znači sve je super.Polumesec ne postoji.Ali pišite analize,da razmenjujem mišljenja.Opet kažem ti jednu ja dvije.Moja je poslednja

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder