t1x2.net

WIN
Football / Copa Libertadores / 30.01.2021. 21:00

Palmeiras - River Plate

TIP: Palmeiras winner @4.5 6/10 Kladionicaa: Bet365

Jedna dugorocna opklada koju moram da odigram a to je da 30.januara ekipa Palmeirasa podigne trofej namenjen osvajacu Copa Libertadores po zaista odlicnoj kvoti, a ukoliko bi sve bilo kao sto sam ja u svojoj glavi zamislio onda bi u finalu moglo da se odigra i kontra Palmeirasa i da se dobije bez obzira na krajnji ishod. Pisao sam vec o ekipi Palmeirasa u toj prvoj utakmici i iskreno nisam ocekivao da mogu da odigraju toliko dobru utakmicu, trener Abel Ferreira je odlicno postavio taktiku i zatvorio sve prilaze svom golu, isekao napad Rivera od veznog reda i koristio malobrojne prilike koje su imali. Poveli su 0:1, imali i srece da River pogodi precku i da ostane 0:1, nakon toga gol na samom startu drugog poluvremena za 0:2 a nakon crvenog kartona Carascala sve je bilo lakse i rutinskih 0:3 a moglo je biti mozda i ubedljivije. Istina nece biti nimalo lako u revansu posto ce River krenuti veoma ofanzivno od samog starta i tu treba izdrzati i ne primiti gol u prvih 30 minuta dok se ne uvuce nervoza u redove gostiju, nakon toga samo treba rutinski privesti mec kraju, sacekati neki prekid, kontru ili crveni karton gostiju. River je jako kvalitetan tim koji moze da nadoknadi ovaj zaostatak, ali klubovi iz Argentine jako lose prolaze na gostovanjima u Brazilu pa se nadam da Palmeiras nece prokockati ovu zaista prelepu i veliku prednost koju ima i da ce se plasirati u veliko finale.
Sto se tice moguceg protivnika u finalu , ukoliko to bude Santos onda ce biti zasta veliki favorit za osvajanje i kvota na njihovu pobedu ne bi trebala da bude preko 1.90 pa se tu moze napraviti neki surebet dok bi utakmica sa Bocom Juniors trebala biti 50-50 i gde ce samo nijanse odlucivati o tome ko osvaja, cak bi se usudio da kazem da je Palmeiras igracki kvalitetniji tim od Boce tako da po meni koja god ekipa bude igrala u finalu protiv popularnih Verdao mora biti autsajder. Naravno pod uslovom da Palmeiras prodje u finale, ali da sacekamo taj 13.januar i da vidimo na cemu smo.

Na nasu veliku zalost pre 2 dana je doneta odluka da se finale u Rio de Janeiru na stadionu Maracana igra bez prisustva publike iako je postojala sansa da se dozvoli pristup navijacima do 35% kapaciteta stadiona.

...

mrtav-ladan86

Odlican tekst,ali koja sreca sinoc za zelene.River ih je raskostio:))

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder