t1x2.net

WIN
Football / Serbia. 1st League / 30.05.2020. 17:30

Novi Pazar - Dinamo Vranje

TIP: 1 @2.32 8/10

Opredelio sam se na još jedan susret iz Prve ili ti po redu druge lige Srbije gde Novi Pazar dočekuje Dinamo Vranje.

Kako stvari stoje, Metalac i Bačka su za sad glavni i sigurni da se kaže, kandidati za ulazak, odnosno povratak u elitno društvo, dok preostala dva mesta, ostaju po meni za Kolubaru i upravo Novi Pazar jer smatram da Zlatibor nema ambiciju, Kabel jasno mnogima zbog nameštanja ne može, Grafičar ne može zbog infrastrukture, Žarkovo nikako ne dolazi u razmatranje, i ostaje kragujevački Radnički koji mi deluje da nema što šta da bi mogao da konkuriše, barem ne ove sezone. Dinamo je bio taj koji bi mogao, ali jednostavno klub nema kvalitet, gubio je dosta bodova gde nikako nije smeo, i utisak je da klub ove sezone ne može da isprati i parira i tako konkuriše za povratak u Super ligu !

Ne znam da li Novi Pazar ima ambiciju, ali ih vidim tako i biće jasno posle ove utakmice, a po meni je ovo lep i siguran kec i prosto moram da ispratim jer su u ovoj našoj prevari sve osim fudbalskih stvari u pitanju, žalosno, ali je surovo istinito !

Sportski pozdrav !!

...

FLOYD 94

Upravo je Radnički pokazao da prosto nije za Super ligu što dodatno govori da je kec na Pazar, a i kvota je u padu.. I da napomenem za one koji nisu upućeni, nema ispadanja, samo Smederevo ispada zbog nameštanja protiv Kabela !!

...

MaD

Sve ide ka tome da Pazar sutra pobedi. Srecno!!!

...

FLOYD 94

Baš tako, pa videćemo.. Hvala, MaD ! Evo i na Zlatibor kvota raste, što ne mora da znači ništa, ali ako dođe do velike promene, kiksiraće i oni verovatno..

...

Siguran_Dobitak

Pao 1 na @1.65 :D

...

FLOYD 94

Dok se naše kladže nakane da izbace ponudu, biće 1,40.. Do pre samog početka 1,20.. :D

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Arhiva tipova

Broj odigranih tipova ovog tipstera za ovaj mesec: 28. Kliknite ovde kako biste ih pogledali.

Bet Builder