t1x2.net

LOSE
Tennis / WTA ~ Hamburg (Germany) / 27.07.2023. 11:00

Noma Akugue Noha - Martina Trevisan

TIP: TR0:2 @1.6 8/10 2:1

Tacan rezultat u setovima 0.2
WTA turnir u Hamburgu, četvrtfinale. Meč između mlade domaće igračice, Nome Noha Akugue,, 207, igračice svijeta koja je na ovom turniru pokazala svoj talenat i maksimalno iskoristila pozivnicu organizatora. Do četvrtfinale je došla pobjedama protiv Pigossi i Hunter, dvije igračice van top 100, recimo njenog trenutnog ranga. Za protivnicu ima već iskusnu Italijanku, Martinu Trevisan, 76. igračicu svijeta koja svoj ranking primarno drži igrama na šljaci koju preferira.

Akugue ne igra nimalo kvalitetnu sezonu, na Challengerima ima tek jedno polufinale, i to iz ovog mjeseca sa turnira u Amsterdamu. Sve ostalo su bili osrednji rezultati, bez nekih posebnih skalpova. Njeno vrijeme tek dolazi, i dalje je mlada, ali čini se da se još nije najbolje snašla na WTA turu.
Za Trevisan je ovo vrijeme kada ide po najveći broj poena, ima i jedno četvrtfinale sa tvrde podloge u Miamiju, standardno jedne od najsporijih tvrdih podloga. Ostvarila je veliki pad na rang listi kada nije uspjela odbraniti polufinale Roland Garrosa, nije imala ni sreće pa je u 1. kolu već izvukla povratnicu Svitolinu i tako završila nastup na RG. Na šljaci ove sezone gubi samo od vrhunskih igračica, dok igračice svog ranga i ispod toga relativno lagano dobija. Na ovom turniru u Hamburgu igra fenomenalno, nižerangiranoj Kalievoj prepustila je samo 1 gem, pa onda i odličnoj igračici na šljaci, Osorio, samo 4 gema. To mi govori da igra u dobroj formi i sa dosta samopouzdanja kako bi pokušala vratiti ranking koji je imala prije RG.

Trevisan je puno kvalitetnija i iskusnija teniserka, u dosta boljoj formi, preferira šljaku, i smatram da će prije svega vrhunskom defanzivom natjerati neiskusnu Njemicu na dosta grešaka, te ostvariti plasman u polufinale u dva relativno lagana seta.

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder