t1x2.net

LOSE
Formula1 / Formula 1 / 26.10.2019. 20:00

Mexican Grand Prix - Qual.

TIP: Leclerc @2 8/10 Kladionicaa: Bet365

Veceras od 20 h ocekuju nas kvalifikacije za Veliku Nagradu Meksika.

Hteo sam da tipujem da ce Ferari biti najbrzi u kvalifikacijama ali je kvota previse mala (1.25) i ne isplati se bas pa sam se odlucio za jednog od vozaca, a to je u ovom slucaju Lekler. Ferari je i ove godine ostao praznih ruku jer je opet titula konstruktora otisla u ruku Mercedesa a i titula za vozaca ce otici u ruku njihovom vozacu (Hamiltonu). Sto se tice motora tu su odradili sjajan posao, ali aerodinamika je ona koja ih je kostala boljeg rezultata u ovoj sezoni. Ostaje veliki zal jer moglo je, a i moralo je ovo mnogo bolje. Ali sta je tu je, jedino sto moze Ferari je to da izvuce maksimum iz ostatka sezone i da sto vise smanji razliku u odnos na Mercedes, a i da odlozi slavlje Hamiltona i Mercedesa u ovoj trci. Ferari se mucio dosta ove sezone, ali posle specifikacije koju su doneli u Belgiji stvari su krenule na bolje. Nova aerodinamika je donela 0.3 sekunde prednosti tako da je taj nedostatak u odnos na Mercedes koliko toliko nadoknadjen. Ferari je tokom cele sezone brzi u pravcima, ali zbog losije aerodinamike tu prednost je znatno gubio u zavojima, ali taj problem je resen. Dokaz za to su bile 3 pobede i 5 pol pozicije za redom, ali losa taktika u Rusiji i Vettelov los start i Leklerov sudar sa Ferstapenom u Japanu su ih kostali pobede.

Ferari je u prvom treningu zaostajao iza Mercedesa za 0.119, ali u drugom i trecem treningu Ferari je bio najbrzi. Desavalo se i ranije da budu najbrzi na treninzima, a da za vreme kvalifikacija i trke zaostaju, ali nakon novih specifikacija tempo je isti i na treninzima i na trkama. Njihova brzina obecava i ovog puta.

Bice jako zanimljivo u kvalifikacijama jer cak 5 vozaca su u trci za pol poziciju. Ja sam se odlucio za Leklera iz razloga sto je on i najveci favorit. Mali vozi sjajno a i konstantniji je u odnos na Fetela koji naravno moze da iznenadi ali smatram da je Lekler bolja opcija. Lekler ima i najvise pol pozicija ove sezone (6) tako da je to jos jedan podatak koji nam ide u korist. Smatram da po ovoj kvoti vredi pokusati.

Srecno !

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder