t1x2.net

WIN
user image Nikkmm
0/0 | 0
Basketball / NBA / 11.08.2020. 03:00

LA Lakers - Denver Nuggets

TIP: N.Jokic 20.5- @1.9 8/10 Kladionicaa: Lutrija BiH

Utakmica nba lige izmedju Denvera i Lejkersa.
Dosta je upitnih igraca kod Lejkersa i treba sacekati informacije ali kolko vidim Dejvis i Lebron su sigurni da igraju a tu ostaju jos samo Grin i Hauard od upitnih.
Jeste da bi pobeda vise znacila Denveru ali ja ipak stavljam naseg najboljeg igraca minus poene.Jokica na 20.5 treba uzeti jer se vratio i Marej i nema potrebe da forsira sada cak mislim da ce i preskociti ovaj mec ali da ne baksuziram.
Porter isto uzima dosta suteva jer je u sjajnoj formi i tu Jokic gubi lopte mada nisu bitne utakmice trenutno pa je to najveci razlog imace kad krene plejof sve ima da se vrti oko Jokica.
Protiv Jute je na poluvremenu imao 2 poena a na kraju utakmice regularnog dela 16 da bi posle u dva produzetka postigao 14 poena.Znaci ne bi valjalo da bude neka egal zavrsnica jer ce u tom slucaju dosta poena sakupiti ali opet je visoka granica pa su male sanse da predje.
Sa druge strane Lejkersi imaju sjajan reket sa Hauardom i Mekgijem a naravno tu je i Dejvis koji moze na peticu i koji moze vrlo lako da uvede u problem sa faulovima naseg igraca.
Brojke Jokica na poslednja 5 meca protiv Lejkersa 12,13,18,14,22 sto znaci da je imao samo jedan over i to za poen.

...

hanzo

Nisi gledao protiv Portlanda. Coveka kao da nije interesovalo da igra kosarku. Davao je poene kada on to hoce, u 4/4 je uzeo 1 ili 2 suta i onda umesto trupac da igra za pobedu svoje ekipe u regularnom delu, on se dodatno trosi jos 2 produzetka jer ostatak Denverovih trupaca ne razmislja. Sta reci kada 11.6sec do kraja i imas 6 poena prednosti i ubacas loptu sa strane ti to sve pojebes i igras nereseno...

...

Nikkmm

Protiv Jute sam gledao mrzelo ga je bas da ga nije krenulo u trecoj ne bi 10 preso

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Arhiva tipova

Broj odigranih tipova ovog tipstera za ovaj mesec: 64. Kliknite ovde kako biste ih pogledali.

Bet Builder