t1x2.net

WIN
Football / Euro Champ. Qual. / 17.11.2019. 18:00

Kosovo - England

TIP: 2 @1.42 8/10 Kladionicaa: 1XBet

Od 18 h na stadionu Fadilja Vokrija odigrace se suret zadnjeg kola grupe A izmedju reprezentacije tzv. Kosova i Gordog Albiona. Nacin na koji su igraci Engleske docekani u Pristini i sama atmosfera koja vlada moglo bi se reci da se radi o prijateljskom mecu. Naime, Englezi kao saveznici i NATO vojnici su prvi usetali u ovoj teritoriji da odbrane nevino albansko stanovnistvo i zbog toga su oni docekani kao vitezi, a ne kao protivnici. Ali, manimo se politike nismo ovde zbog toga.

Tzv. Kosovo je imalo nade za plasman na EURO preko grupne faze, ali su se te nade srusile porazom protiv Ceske sa 2:1 u gostima. Da poraz bude jos bolniji gostujuca reprezentacija je povela na pocetku drugog poluvremena, da bi Cesi sjajnom igrom preokrenuli susret u svoju korist. Sanse i dalje postoje, a to je playoff u Ligi Nacija, mada mislim da je u ovom trenutku repreznetacija Makedonije kvalitetnija i da ce biti tesko, ali o tom potom. Bez razlike sto su nisu uspeli da se plasiraju, oni su odigrali veoma dobro ove kvalifikacije i zavrsice na 3. mestu najverovatnije sa 11 bodova.

O Engleskoj ne treba trositi mnogo reci. Sautgejt je preporodio reprezentaciju Engleske, ali jos uvek nema nisto veliko od njih. Ove pobede od 5, 6:0 ne treba da nas zavaravaju je ponovo ce na velikom takmicenju ispasti od nekog Islanda ili Hrvatske. Ali da imaju kvalitet, imaju, e sad sto ga ne ispunjavaju problem je na drugoj strani. Oni su ocekivano na prvom mestu i to se nece promeniti, 6 pobeda i 1 poraz uz gol razliku 33:6. Sve kvari taj poraz protiv Ceske, ali sta da se radi desavaju se takve stvari.

Ovde je razlika u kvalitetu ogromna i ocekivao sam manju kvotu na Engleze. Reprezentacija domacina ima odredjeni kvalitet, ali protiv Engleza ne vidim drugi epilog osven da budu porazeni. Englezi ne smeju sebi da dozvole novu bruku i da ne pobede na ovom mecu. Jednostavno, ovde Englezi moraju, a i mogu da pobede.

Srecno !

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder