t1x2.net

WIN
user image Petovic
0/0 | 0
Tennis / Lima Challenger / 26.11.2020. 18:00

Juan Pablo Varillas - Marcelo Tomas Barrios Vera

TIP: Barrios barem set @1.55 8/10 Kladionicaa: Wwin

Challenger Lima

U okviru drugog kola Chalengera u Limi očekuje nas duel između Juan Pabla Varillasa i Marcelo Tomasa Barrios Vere.

Moram se osvrnuti na vrlo lošu formu Varillasa koji ima samo 3 pobjede na posljednji 10 mečeva.Losa forma se mogla vidjeti i u prvom kolu protiv Doumbie gdje je lagano dobio prvi set i onda je uslijedio neobjašnjivi pad u igri u drugom i pobjeda tek nakon tajbrejka, djelovao je vrlo nesigurno i bez samopouzdanja.

Barrios je neko koga smo relativno skoro počeli da gledamo na Challengerima,od ove godine,imao je vrlo dobre nastupe u Alicanteu i Barceloni i ovo je za njega vrlo uspješna godina,na skoru je 23/11.Dobru formi potvrđuje i činjenica da na posljednjih 10 mečeva ima samo 3 poraza.

Odigrali su 5 međusobnih mečeva i Varillas se ne može pohvaliti nekim uspjehom s obzirom da ga je samo jednom dobio.Barrios je u mnogo formi u odnosu na Varillasa koji je u nekom kontraritmu i meni ova kvota djeluje smiješno.

...

DrKladionicar

kk

...

DrKladionicar

Sve super, samo moram potencirati da Varillas sledeci vikend igra u Campines a tamo brani titulu i dosta bodova, pa pitanje je koliko ce biti fokusiran ovde.

...

Petovic

Mislim da grijesis sto se tice odbrane bodova.ATP je zbog cijele situacije sa koronavirusom odlucio da ce se za bodovanje uzimati rezultati ostvareni od marta 2019. do decembra 2020. a ako igrac ostvari losiji rezultat na turniru nego prosle godine racuna se bolji rezultat.To bi u ovom slucaju znacilo da Varillasu svakako ostaju bodovi iz Campinasa cak iako ne odbrani titulu...Ispravi me ako grijesim.

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder