t1x2.net

WIN
user image BeDoZa
0/0 | 0
Football / World ~ World Cup 2022 / 05.12.2022. 16:00

Japan - Croatia

TIP: 1X @1.72 8/10

Pobeda domacina ili neresen rezultat
Reprezentacija koja je priredila dva ponajveća iznenađenja ovog Svjetskog prvenstva, Japan, će pokušati nastaviti niz pobjeđivanja kada će se suočiti sa
Hrvatskom u osmini finala na Al Janoub stadionu u ponedjeljak poslijepodne.

Uglovi kamere su odlučivali kada se Ao Tanaka našao na pravom mjestu u pravo vrijeme da postigne drugi pogodak Japana u pobjedi od 2-1 nad Španjolskom, koja je povela protiv Japana prije nego što su se zamjene na poluvremenu pokazale ispravnim potezom.

Alvaru Morati je trebalo samo 11 minuta da dovede Španjolsku u prednost, prije nego što je Ritsu Doan izjednačio u 48.minuti, a njegov kolega sa klupe, Kaoru Mitoma je jedva uspio zadržati loptu u igri, i proslijediti je Tanaki koji je riješio utakmicu u 51.minuti te tako poslao Japan na prvo mjesto skupine E.

Moram ovo naglasiti, bilo koja reprezentacija koja pobijedi svjetske prvake iz 2010. i 2014. na jednom natjecanju bez sumnje zaslužuje mjesto u nokaut fazi, a Japan je po drugi put zaredom došao do nokaut faze, jer su i u Rusiji prošli skupinu kao drugoplasirani, odmah iza Kolumbije. Iza sebe su ostavili Senegal i Poljsku.

Hrvatska je imala jako puno sreće, jer da je Romelu Lukaku uspio završiti jednu od mnoštva sjajnih prilika koje je neobjašnjivo promašio protiv Hrvatske, Vatreni su već mogli biti u Hrvatskoj, te nastavak Svjetskog gledati sa malih ekrana.

Odlična obrambena predstava jednog od najmlađih, ali najčvršćih igrača na terenu, stopera RB Leipziga Joška Gvardiola je također pomogla reprezentaciji Zlatka Dalića da dođe do remija od 0-0, u kojem su aktualni viceprvaci iz 2018. završili drugi u skupini F iza Maroka i kvalificirali se u nokaut rundu, kako bi se u narodu reklo, kroz iglene uši.

Postizanje četiri pogotka protiv Kanade je bio lijepi vjetar u leđa za Hrvatsku, kao i to što su primili samo 1 gol na cijelom Svjetskom prvenstvu.

Bez obzira na to, Vatreni ulaze u susret osmine finala u nizu od devet utakmica bez poraza na svim natjecanjima, ali Dalićevi izabranici ne mogu uzeti Japan zdravo za gotovo, jer vidjeli smo što sve mogu u utakmicama protiv Njemačke i Španjolske, gdje su izašli kao pobjednici iako su u obje utakmice gubili sa 0-1, pa preokrenuli na 2-1.

Sa munjevitim brzim kontrama i poprilično širokim popisom rezervnih igrača koji čekaju da uđu u utakomicu i naprave razliku, Japan definitivno ne treba podcijeniti uoči ove utakmice. Iako bih licno volio da Hrvatska prodje, ocekujem ovdje kraj tezak mec i cak se mozda pobjednik sazna tek nakon penala.

...

Muki_SA

Lijepa je ovo analiza, iscrpna. Malo si je kaknuo ovim da ekipa koja savlada 2 svjetska prvaka, zasluzuje mjesto u nokaut fazi. Ne daj da ti čist kriminal u te 2 tekme pomuti razum.

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder