t1x2.net

LOSE
Football / Champions League / 19.10.2021. 21:00

Inter Milan - Sheriff Tiraspol

TIP: X2-1X @2.75 8/10 Kladionicaa: Soccer

Tip- Šerif ne gubi prvo poluvreme a Inter ne gubi drugo poluvreme.

U okviru 3. kola lige prvaka u grupi D na San Siru snage ce odmeriti Inter i Šerif Tiraspol.

Ovde imamo izuzetno zanimljivu grupu i biće jako interesantno šta će se desiti do kraja. Inter je ostavio slab utisak u prva dva kola gde je izvukao samo jedan bod. Izgubili su od Reala u Italiji a zatim remizirali sa Sahtarom 0-0 u Ukrajini. Ovde zaista imaju ogromnu šansu da uzmu 3 boda jer su veliki favoriti međutim ima jedan mali problem a taj problem se zove Šerif.

Ekipa iz Tiraspola je najveće ovogodišnje iznenađenje u svetu evropskog klupskog fudbala barem meni. Šerifu su davali male šanse i protiv Zvezde i protiv Dinama pa su uspeli da izbore LP. Kada su svi mislili da je vrhunac samim tim sto su se plasirali oni su napravili senzaciju gde su u prva dva kola uzeli maksimalan broj bodova. Protiv Sahtara pobeda a zatim njihova najveca pobeda u istoriji kluba je protiv Reala u Madridu 2-1.

Ovde je suludo igrati 1 po 1,20 jer mislim da je Šerif samo dobio jos vise na samopouzdanju te da ce ostaviti srce na terenu kako bi otkinuli bod. Ocekujem gutavo prvo poluvreme i dobar otpor Šerifa dok u drugom Inter kreće na all on i mislim da nece izgubiti drugo pol.

Ne kazem da Inter nece dobiti samo treba biti oprezan kada je Šerif u pitanju. Nimalo lagana utakmica za italijane a kako igraju i namestaju ove sezone nije isključen i neki prelaz 2/1.

...

aron50

Intera mogu još lakše iznenadit nego Reala..

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder