t1x2.net

LOSE
user image Vule999
0/0 | 0
Handball / Club Friendly / 02.08.2019. 17:00

Ferencvaros - Tatabanya

TIP: 2&+ (52.5) @2.45 8/10 Kladionicaa: Meridian

Da napomenem odmah na startu, moj glavni tip je bio Tatabanya 27.5+, ali posto su podigli na 28.5, odlucio sam se da stavim ovaj tip u analizu, jer je kvota fenomenalna. Naravno da mozete probati Tatabanyu i na 28.5.

Situacija je ovde vrlo jasna, Tatabanya je ogroman favorit protiv Ferenca koji je izgubio najvaznije igrace, te ce im sledeca sezona biti veoma teska ukoliko se ne pojacaju.
Ekipu su napustili:
- Rade Mijatovic - prvi golman
- desni bek Gábor Ancsin (kapiten ekipe)
- Teimuraz Orjonikidze
- Richárd Bali
- Tamás Oláh
- Gábor Pálos

Rade je sjajno branio, Gabor bio sjajan i u odbrani i u napadu, tako da ce ova dva izostanka biti ogromna po odbranu Ferenca. Zrnovic ce sada biti prvi golman. Tesko da ce moci da doprinese ekipi kao iskusni Rade.
Ferenc je samo doveo Nikolu Ivanovica iz Partizana, medjutim to nije igrac koji moze da zameni Gabora na poziciji desnog beka. Koliko sam citao, Ferenc ce se oslanjati na mlade igrace, kao sto je Imre, koji je strasan talenat, ali jos uvek mu fali iskustva. Jedini igraci koji su vredni pomena u trenutnoj ekipi Ferenca su Milos Bozovic i Schuch koji ce morati da nose ovu mladu ekipu. Videcemo kako ce se snaci, ali Ferenc vise nece moci da racuna na onu paklenu odbranu iz prethodne sezone koja ih je krasila.

Sto se tice Tatabanye, ove sezone ce se mozda i umesati u borbu za titulu. Prethodne sezone su zavrsili na trecem mestu, iza velikana kao sto su Szeged i Veszprem. Medjutim, ove sezone bi mozda i mogli da se umesaju u borbu za finale, ili ti prva dva mesta.
Ekipu su napustili:
- srednjak Demis Grigoras
- golman Marton Szekely
- Matyas Gyori i jos dva manje bitna igraca

Okosnica ekipe je sacuvana, s tim sto su se jos dodatno pojacali. Stigli su:
- pivot András Szász (sjajni Rumun koji ce veliki talenat)
- desni bek Gabor Ancsin (bivsi kapiten Ferenca)
- golman Adam Borbely
- desno krilo Peter Hornyak
- levi bek Vitaly Komogorov
i reprezentativac Madjarske, Zsolt Balogh (najvece pojacanje)

Fenomenlanu ekipu ima Tatabanya, na papiru jedno pet puta jacu ekipu od danasnjeg protivnika. I njima je malo oslabljena odbrana odlaskom Szekelya, mada to ide u prilog nasem tipu, zbog broja golova. Pored novajlija, u ekipi su jos i Milos Bozovic, Miloš Vujović, Ádám Juhász, tri veoma dobra sutera. Videcemo kako ce se snaci u prvoj utakmici, ali sa ovakvom ekipom bi morali da postignu minimum 30 golova protiv mlade ekipe Ferenca.

Srecno! :)

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder