t1x2.net

LOSE
user image Androb
0/0 | 0
Football / French National / 04.12.2020. 18:00

FC Villefranche - Orléans

TIP: Tim1 pp1+ @2.4 8/10 Kladionicaa: Wwin

15. kolo Francuske 3. lige izmedju Villefrancha i Orleansa. Pred ovaj susret domacin se nalazi na posljednjem mjestu sa skorom 2-4-8 i 10 bodova, dok je gost na 13. mjestu sa skorom 4-4-5 i 16 bodova.

Odmah da kazem na mom tiketu ja cu odigrati Tim1 1+(kvota 1.42 u Wwinu) na jako veliki ulog kojeg ne zelim prikazat da ne navodim ljude previse, ovdje igram Tim1 pp1+ samo zbog puno vece kvote radi natjecanja.

Eh sad, zasto igram ovo...prvo ovo je za mene tip mjeseca, a mozda cak i godine jer ovakvu statistiku kod neke semi-profesionalne ekipe nisam dugo vidio. Naime domacin je u prosloj sezoni (nedovrsenoj zbog Covida) zavrsio na jako dobrom 7. mjestu (liga broji 18. klubova) sa skorom 10-11-4 i bili su drugi klub sa najmanje poraza u ligi i gol razlikom 34-24, od tih 34 gola kod kuce su postigli 21 i bili su po postignutim golovima kod kuce 3. najbolji tim u ligi. E sad da se okrenemo na ovu sezonu koja je za mene nevjerovatna za ovu ekipu. Kod kuce nisu postigli pogodak na posljednjih 5 utakmica - u posljednjih 10 utakmica su postigli JEDAN POGODAK - posljednjih 9 utakmica SVE su dosle na rasponu golova 0-1, sto nam pokazuje da iako ne zabijaju, nisu losi u obrani znaci nisu bas toliko raspadnuti i jos znaju igrat nogomet- e sad ono zbog cega najvise igram ovo, od pocetka sezone kod kuce su postigli NULA golova, prosto nevjerovatno za jednu ekipu koja je bila jedna od boljih prosle sezone. Mislim da je vrijeme da nekako nadju put do gola, pa cak i da igraju sa djecom.

Nazalost. nemam informacija zasto su ovako losi po efikasnosti, ne znam da li je korona u pitanju, ozljede ili nesto drugo, trazio sam svugdje, ali bez obzira na to, po nekoj teoriji vjerovatnosti sad bi gotovo sigurno trebali postici pogodak pa cak i da igraju sa C postavom. I jos nesto sto ide u prilog ovom tipu je to sto Orleans igra toplo hladno i nisu bajna ekipa, cak imaju i losiju obranu od domacina. Mada, prosle sezone Orleans je ispao iz druge u trecu ligu pa bi po nekoj logici trebali biti kvalitetniji, ali trenutno to ne pokazuju. Bez obzira protiv koga igraju domacini, svejedno bi ih jurio dok ne zabiju taj gol.

Ovdje se mogu probat (osim tim1 1+, sto je i najsigurnije) i ostale varijacije npr. 3+,gg,gg3+, gol u oba, tim1 2+,4+ itd...

Sretno, nadam se prolasku, igram sto ranije da ne bi pale kvote. (ako netko nadje informacije o domacinima neka slobodno stavi link).

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder