t1x2.net

VOID
user image SIA
0/0 | 0
Football / Romanian Liga 1 / 30.10.2020. 20:00

Dinamo Bucharest - Astra Giurgiu

TIP: 1 @1.5 8/10 Kladionicaa: Soccer

Dosta čudnih dešavanja pred ovaj meč, generalno očajne situacije su u obe ekipe.

Dinamo je opterećen finansijama, ove nedelje je trebalo da dobiju finansijsku inekciju od 400000 evra od novih vlasnika međutim taj novac još uvek nije uplaćen na račun i igrači su naravno nezadovoljni zbog toga. Trenutno imaju seriju od 4 poraza, dosta je tu novih igrača, pre svega iz Španije, treba vremena da se sve to spoji u jedan tim, videćemo da li će se cela priča oko Dinama pretvoriti u totalnu propast ili će se ipak oporaviti sa novim vlasnicima.

Astra je pred ovaj meč desetkovana zbog infekcije igrača sa virusom COVID 19. E sada, pojavljuje se dosta oprečnih informacija, čelnici kluba sumnjaju u rezultate testova jer su testovi pokazali 12 igrača zaraženih koronom, od kojih i četiri glavna igrača koji su već na početku sezone bili pozitivni, prvi golman Lazar, najbolji igrač Budescu, zatim Crepulja igrač sredine terena i Gaman. Ono što je zanimljivo da su Budescu i Gaman slikani od strane novinara kako uzivaju sa svojom porodicom u lokalnom parku iako su pozitivni na COVID 19 pa bi tu vest trebalo uzeti sa rezervom. Ostatak igrača koji su testirani kao pozitivni su golman Popa, Graovac, Merloi, Graur, novi igrač Wuthrich, Stahl, Canadjija i već pomenuti Gaman. Astra je tražila odlaganje meča međutim po nekim najavama trebalo bi da se igra.

Kvota na Dinamo iskreno nije uopšte primamljiva, međutim cela priča oko Astre ove nedelje je jako čudna, sa Rumunima se nikad ne zna ali možda je vreme za prvu pobedu Dinama u novoj sezoni na domaćem terenu i da na taj način novi vlasnici dobiju malo na vremena oko sređivanja finansija u klubu.

[link]

...

brankokockar

Odlicna prilika da nastimaju prelaz, kao sto su radili i pre. Mozda cak i 1-2 ...

...

SIA

Meč je zvanično odložen.

user image SIA
30/45 | +34.16
Football / Spain 2 / 26.04. 20:30

FC Andorra - Racing Santander

TIP: X2 @1.58 8/10

Pošto imamo 2 takmičenja na sajtu, sa analizama i bez analiza, tipster SIA se u ovom mesecu nije prijavio da piše analize. Samo tipovi sa liste označeni olovkom sadrže u sebi i analizu.

user image SIA
30/45 | +34.16
Football / Italy 1 / 26.04. 20:45

Frosinone - Salernitana

TIP: X2 @2.7 8/10

Pošto imamo 2 takmičenja na sajtu, sa analizama i bez analiza, tipster SIA se u ovom mesecu nije prijavio da piše analize. Samo tipovi sa liste označeni olovkom sadrže u sebi i analizu.

Arhiva tipova

Broj odigranih tipova ovog tipstera za ovaj mesec: 50. Kliknite ovde kako biste ih pogledali.

Bet Builder