t1x2.net

WIN
user image dacha00
0/0 | 0
Football / Eng. Premier League / 05.11.2016. 18:30

Chelsea - Everton

TIP: 1 @1.5 8/10 Kladionicaa: Unibet

Subotu u Engleskoj Premijer Ligi zavrsicemo jednim spektaklom ,derbijem gde ce Celzi na Stamford Bridzu u Londonu ugostiti Evertona.
Celzi ove sezone ne igra ni LS a ni LE tako da ce se ove sezone maksimalno posvetiti Premijer Ligi pa me ne bi cudilo da budu u prve 3 ekipe sto ocekujem od njih i ove sezone navijam za njih a i veoma dobro su krenuli.Nalaze se na poziciji 4. sa 22 boda ali prvoplasirana , drugoplasirana i treceplasirana ekipa imaju po 23 boda tako da to ne predstavlja neku opasnost , osecam da ce ovo biti jedna od najuzbudjivijih i najzanimljivijih sezona.Imaju skor 7/1/2 i gol razliku 21:9 (+12).Proslu sezonu cu zaboraviti kao da nisu ni igrali sta se desilo , desilo se ali ove godine ocekujem pun gas od njih.Imaju zaista odlicne pojedince i moraju nesto napraviti.Kod kuce odlicni , 4 pobeda i 1 poraz , jedini izgubljen mec doziveli su od Liverpula 1:2 koji je preporodjen dolaskom Jirgena Klopa i iz meca u mec igraju sve bolje i bolje pa i od njih moze da se ocekuje ove sezone da ce juriti vrh jer imaju zaista fantasticnu ekipu.Prosecno postizu 3 gola po mecu.Diego Costa je njihov najefikasniji igrac , trenutno 1. strelac lige sa 8 postignutih golova i 2 asistencije a u prvih 5 je i Eden Hazard sa 5 golova i 1 asistenciju.Za njih danas nece nastupati Fabregas i Zouma.

Sa druge strane imamo Everton - "malu bolnicu".
Oni danas imaju najveci problem sa izostancima koje cu da napisem na kraju.
Odlicno su krenuli ali onda je dosla "crna serija" 2 remija i 2 poraza a u poslednjem kolu trijumfovali protiv Vest Hema 2:0.Nalaze se na poziciji 6. sa 18 bodova i skorom 5/3/2 a uz to imaju gol razliku 15:8 (+7).U gostima 2 pobede , remi i 2 poraza , uzeli su 7 bodova ,a gol razlika im iznosi 7:5 (+2).Vezali su 3 uzastopna neuspeha 2 poraza i 1 remi.Prosecno postizu 2.3 gola po mecu.Njihov najefikasniji igrac je odlicni Belgijanac Romelu Lukaku , 2. strelac lige sa 7 golova i 3 asistencija a tu su jos i Barkli sa 2 gola i 1 asistencijom i Bary sa 2 gola.Ali danas za njih nece nastupati 6 igraca a to su:
Baines , Besic , Gueye , McCarthy , Niasse , Pennington dok su 2 pod znakom pitanja a to su:
Gibson i Kone.

Ovo veoma vazni izostanci za ekipu Evertona , pored toga stadion ce biti popunjen i pritisak sa tribina ce biti veliki , domaci teren ce predstavljati jos jedan problem jer Celzi odlicno igra kod kuce.Kvota je pala sa 1.65 na 1.50 mozda padne jos malo do pocetka meca ali ja cu uzeti i po ovoj kvoti i ocekujem laganu pobedu "Plavaca".

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder