t1x2.net

WIN
Basketball / Europe ~ Euroleague / 29.03.2023. 19:00

Crvena Zvezda - Valencia

TIP: H1 (-4.5) @1.88 8/10

Pobeda domacina sa hendikepom racunajuci produzetke
Iako su šanse Crvene Zvezde da se nađe u top 8 svedene na domen teorije obzirom da ima 2 pobede manje 4 kola pre kraja od timova koji su na pozicijama 8i 9 , dok si šanse Valensije nešto bolje ,ali ipak male, obzirom da imaju pobedu manje od pomenutih ekipa, oba tima će ipak želeti pobedu ovde kojom bi zadržali šanse.
Pun Pionir i kompletan roster Crvene Zvezde, kod koje izostaje samo povređeni Branko Lazić, dočekaće ekipu Valensije koja je u ovom meču lišena igranja Prepelica, te Van Rosoma i Himeneza.
Zvezda je ove sezone pokazala da ume da igra protiv timova koji forsiraju igru na više poseda i dosta šuteva sa distance, kakva je upravo Valensia, pa je izmeđupstalog slavila na gostovanju u Španiji protiv ove ekipe. Verujem da će inu ovom meču izabranici Duška Ivanovića pre svega dobrom odbranom uspeti da spuste Valensiju na mali broj poena, te dobrim rešenjima u napadu domu do pobede, a ver da će ta pobeda biti sa razlikom većom od navedene margine.

user image Hibernian
10/20 | +16.34
Football / Czech 1 / 27.07. 20:00

Slavia Prague - Ceske Budejovice

TIP: I D2+ @2.18 8/10

Slavija je u prvom kolu razocarala svoje navijace sa mrsavih 0:0na gostovanju ekipi Slovacko, i sada ce zelet8 da se svojoj piblico iskupi za taj rezultat. Sa druge strane Ceske Budjovice porazene su u prvom kolu od Sigme iz Olumuca na svol terenu, a po prikazanoj igri rekao bih da im do kraja sezine predstoji jos jedna grcevita borba za opstanak. Slavija ima 10-ak dana da se spremi za mec kvalifokacija za Ligu sanpiona sa Belgijskim Rojalom, pa bi ovo mogla biti generalna proba , te ocekujem da ce u punom sqstavu izaci u ovu utakmicu. Ceske Budjovice redovna su musterija Slavije, te verujem da ce i danas domaci tim doci do ubedljive pobede, verujem sa bar 2 gola u mrezi gostiju u prvih 45 minuta

user image Hibernian
10/20 | +16.34
Football / Romania 1 / 27.07. 21:00

Sepsi Sf. Gheorghe - Din. Bucuresti

TIP: 1&GG @3.55 6/10

Sepsi je vezao dve pobede i na taj nacin sjajno otpoceo prvenstvo Rumunije, a ukoliko i danas dodje do pobede, izdvojice se na prvom mestu kao jedina ekipa sa sve 3 pobede iz prva 3 kola Sa druge strane, Dinamo iz Bukuresta je na polovicnom skoru od jedne ppbbede na svom terenu Dinamo je savladao Petrolul sa 4:1 , dok je na gostovanju Kluzu porazen sa 3:2. . Ovde verujem u pobedu domacina pre svega zbog h2h statistike , naime Sepsi na poslednjih 10 medjusobnih duela ne zna za poraz od Dinama, ima cak 8 pobeda iz tih 10 utakmica, a obzirom da je Dinamo teenutno vodeci po broju datih golova u Rumuniji, verujem da bi i danas mogao bar do jed og gola, pa cu probati sa ovom kombinacijom.

Arhiva tipova

Broj odigranih tipova ovog tipstera za ovaj mesec: 20. Kliknite ovde kako biste ih pogledali.

Bet Builder