t1x2.net

LOSE
user image Rasha
0/0 | 0
Basketball / USA ~ NBA / 04.12.2022. 00:00

Charlotte Hornets - Milwaukee Bucks

TIP: K1 @2.75 8/10

Konacan ishod 1 sa produzecima
Upravo je ozasla vest da nema Djanisa Antentokumpa i Jrua Holidaya veceras kao i Kris Mislton,Milwoki, sto ce biti veliki hendikep naravno, jer su to tri glavna igraca za ekipu Milwokija i po meni Sarlot koji takodjenkuburi sa povradama ipak po meni veliki favorit sa ovim novim info vescu. Sarlota je kod kuce vezala tri pobede, pala je Filadelfija, Minesota i Washington. Mileoki je sinoc neocekivano izgubio od Lejkersa kod kuce i to sa sva tri svoja igraca u ekipi. Rozier, Ubre, Washington, svi oni prosto ne bi smeli da imaju provlema veceras protiv desetkovanog.Milwokija. Ova kvota ce sigirno pasti do pocetka utakmice. Milwoki u gostima na protekla 5 meca ima xak 3 poraza. Sarlota je dobila protekla 2 meca kod kuce protiv Milwokija. Milwoki bez svoja tri glavna igraca nema sta da trazi veceras.

SRECNK!!!

...

Rio Mare

Nadam se da ovo nije previse naivno kao 90% slicnih NBA tipova koji su pali zadnjih dana. Oprez i samo oprez Rasho :)

...

Ixaderpe

Govance od infa

...

Rasha

Čini se da si u pravu Rio Mare, veliki oprez sa NBA

...

Rio Mare

Ima jos da se igra ali sve mi govori da se ovakvi mecevi najvise namjestaju. Kompletne ekipe izlaze bezidejno, bas kao i sinoc Denver, kao i Dallas protiv Detroita, kao i Atlanta protiv Miamija prije nekoliko dana... itd... ali ajde nadajmo se da je iznimka ima jos citavo poluvrijeme

...

Rio Mare

Btw ovaj Charlotte nikada nije ulijevao povjerenje sa limitiranim igracima koje uglavnom imaju u rosteru ali ono sto je zanimljivo i sto me iritira jeste da to izlazi do izrazaja tek kada igram na njih... Protiv njih je sasvim druga prica :)

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Arhiva tipova

Broj odigranih tipova ovog tipstera za ovaj mesec: 27. Kliknite ovde kako biste ih pogledali.

Bet Builder