t1x2.net

WIN
Basketball / Euroleague / 23.01.2020. 20:30

Bayern Munchen - Maccabi Tel-Aviv

TIP: under 162,5 @1.71 6/10 Kladionicaa: Meridian

Bayern Munich
Još jedna uspešna sezona je iza Bajerna iz Minhena. To je ekipa koja raste iz godine u godinu i od njih se uvek očekuje neki dobar rezultat. Dejan Radonjić je ostao na mestu prvog trenera i nije mnogo menjao svoj roster. Klub su napustili neki od nosilaca, kao što su Stefan Jović i Derik Vilijams, ali su i dovedeni igrači koji mogu da popune te praznine. Pre svega u organizaciji igre pomoć će doći od TJ Breja koji je imao nestvarnu sezonu u Vehti. Igrač koji je bio prva želja Bajerna ovog leta i priča se da su ga kaparisali već u toku sezone. Najzvučnije ime koje je pojačalo klub iz Minhena je svakako Greg Monro, koji treba da popuni odlazak Devina Bukera. Ostali su Đedović, Lučić, Koponen i Lo, tako da će Bajern ponovo igrati bitnu ulogu u Evroligi.
Maccabi Tel Aviv
„Ponos Izraela“ je i u ovu sezonu ušao sa puno entuzijazma. Sveropulos je od početka birao koga će da dovede u roster i nekoliko izuzetno zanimljivih imena je došlo u Tel Aviv. Kvinsi Ejsi je popunio mesto, koje je bilo upražnjeno odlaksom O’Brajanta, Nejt Volters je tu, kao i povratnik u tim Omri Kaspi. Pokušaće ove sezone Makabi da napravi korak više i da se plasira u top8 fazu Evrolige. Kvalitet svakako imaju, samo im je potreban kontinuitet u dobrim igrama, što nisu imali prošle sezone. Skoti Vlibekin i Elijah Brajant će biti udarne igre ovog sastava i od njih se očekuje najviše poena. Makabi mora da iskoristi „pakleni“ domaći parket i da na svom terenu ne dozvoli veliki broj brejkova. Ukoliko do starta sezone krenu onako kako treba, mogu biti jedan od favorita iz senke.
Predlog
Sa ovog meča biram predlog ukupan broj poena manji od 162.5 i Meridianbet daje kvotu 1.71 za taj tip. Očekujemo utakmicu u brzom ritmu, ali i sa malo većim brojem promašaja. Bajern je u kontra ritmu u ovom delu sezone, dok Makabi ima ozbiljnih kadrovskih problema. Granica je visoka, vidimo minus poena na ovom susretu.

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Arhiva tipova

Broj odigranih tipova ovog tipstera za ovaj mesec: 26. Kliknite ovde kako biste ih pogledali.

Bet Builder