t1x2.net

LOSE
user image ridji
0/0 | 0
Am.Football / NFL / 20.09.2021. 02:20

Baltimore Ravens - Kansas City Chiefs

TIP: H2 +3,5 @2 8/10 Kladionicaa: Soccer

Navijam sam za Baltimor protiv Vegasa, jer bi to doprinelo da kvota na Kanzas Siti bude oko 1,75, ali Rejvensi su izgubili na dramatičan način i zbog toga je kvota na pobedu Kanzasa pala na 1,50. Ipak, i to je vredno igranja, a ovaj hendikep takođe.

Baltimor je razočarao. U stvaru, razočarao je Lamar Džekson koji je jedini krivac za poraz. Imao je Baltimor sve u svojim rukama, a onda je on prvo famblom u četvrtoj četvrtini dao loptu Vegasu koji dolazi do izjednačenja, a nakon toga je odbrana u produžetku odradila nadljudski posao, i sa jednog jarda odbranila napad. Imali su Rejvensi napad za pobedu, dovoljan je bio i FG, ali Džekson opet luduje i poklanja loptu što je naravno bilo kažnjeno.

Pričao sam o Rejvensima i problemima sa povredama. Mnogi smatraju da je Latavijus Marej pravo rešenje, ali ne i ja. Lako je bilo u Sejntsima iza Kamare biti trkač broj 2, ali u Rejvensima se od njega očekuje da on bude trkač broj 1 i on nije taj kalibar. Prosto, očajno izgleda napad i cela ofanzivna linija koja je imala dosta problema.

Da su trkači zdravi Baltimor bi imao šansu protiv Čifsa bez problema, Klivlend je pokazao kako se igra protiv Kanzasa, ali njih je neočekivano ubio panter koji je poklonio čistu loptu. Prosto, da bi dobili Kanzas trčanje mora da radi, poeni se moraju postizati u kontiniutetu, a to kod Rejvensa ne radi. Iako su postigli 27 poena to je malo, jer su morali mnogo mnogo bolje.

Kanzas je imao težak zadatak u prvom kolu protiv Klivlenda i to je jako dobro po njih, jer će u svaku sledeću ulaziti dosta ozbiljnije što ne ide na ruku Rejvensima.

Baltimor nema napadački potencijal u ovom trenutku i sve osim poraza bi bilo iznenađenje. Kvota do početka tekme ide ispod 1,40 pa ko voli nek izvoli.

user image ridji
10/18 | -22.08
Tennis / Challenger ~ San Luis Potosi (Mexico) / 29.03. 01:00

Giovanni Mpetshi Perricard - Roberto Cid Subervi

TIP: UG+ (22.5) @1.75 8/10

Meč koji se bez ikakve sumnje mora odigrati, posebno nakon onoga što sam video u prvom kolu. Naravno, sva pažnja ide ka Đovaniju koji se pokazao kao servis mašina. Apsolutno nije bitno na kojoj podlozi se igra, on će svoje da odradi. U toj pomenutoj prvoj rundi je odservirao 25 asova uz 11 duplih grešaka. Imao je preko 80% osvojenih poena na prvi servis i to pokazuje koliko je jak kada servira. Iako se igra na šljaci, ovi uslovi su poprilično brzi, jer se igra na 1500+ nadmorske visine. Verujem u sličan meč Đovanija koji je as mašina, ali bot na riternu. Zbog toga verujem da će SUbervi realtivno lako dolaziti do svojih gemova.

Arhiva tipova

Broj odigranih tipova ovog tipstera za ovaj mesec: 19. Kliknite ovde kako biste ih pogledali.

Bet Builder