t1x2.net

WIN
Football / Argentinian Primera / 01.11.2019. 01:20

Atletico Lanus - Boca Juniors

TIP: GG @2.05 8/10 Kladionicaa: 1XBet

11. kolo argentinske Primere, od 01:20 na Fortalezi ocekuje nas duel Lanusa i Boke Juniors.

Lanus je sjajno zapoceo sezonu i trenutno se nalaze na 6. mestu sa 19 osvojenih boda. Imaju za sada samo jedan poraz u sezoni, a kod kuce su neporazeni i imaju skor 3-2-0 uz gol razliku 9:5.

Boka je takodje sjajno zapocela sezonu, ali ovo je jako tezak period za njih jer su doziveli prvo poraz od Rivera u 1/2 finalu sa 2:0, da bi potom usledio prvi poraz u ligi od Rasinga kod kuce sa 0:1, mada sa pamecom su bili na revans mecu sa Riverom, pa je taj poraz i opravdan. U revans mecu nisu uspeli da nadoknade negativu od 2:0. Slavili su sa 1:0, ali je to bilo nedovoljno za prolazak u finale. To ce i te kako uticati na njih u nastavku sezone, verujem da su na psiholoskom planu dosta pali. Mada, ostaje im liga tako da mogu koliko toliko da spasu sezonu. U gostima su bez poraza i bez primljenog gola, skor 4-1-0 uz gol razliku 6:0.

Smatram da je vreme da prime taj prvi pogodak jer Lanus igra sjajno kod kuce, u dobroj su formi, a i vec 17 utakmica kod kuce u svim takmicenjima su uspeli da postignu barem jedan pogodak. O Boki ne treba mnogo pricati, ali sada su i te kako ranjivi tako da to Lanus mora da iskoristi.

Srecno !

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder