t1x2.net

WIN
Football / Dutch Eredivisie / 02.12.2021. 21:00

Ajax - Willem II

TIP: 1& I1-3&II2+ @2.33 8/10 Kladionicaa: Meridian

Kopljanici drze prvo mesto u Holandskom sampionatu, prednsot se istopila u odnosu na PSV te imaju isti broj bodova po 30.

Maestralne partije pruze Ajax ove sezone, mnogistrunjaci smatraju da ce Ajax sa ovom igrom glatko stici do 1/4 ili 1/2 finala lige sampiona. Stalne vesti da ce Ten Hag otici iz ajax uzdrmale su Evropu ali od toga nema nista, veoma je skoncetrisan da sa Ajaksom zavrsi sezonu. Gard ne spusta ni kad je veoma slab protivnik niti kad obezbedi prolazak sto smo videlu u mecu sa Besiktasom. Siguran sam da ce izvesti jaku postavu sto se nece svideti tim Viljema II. Usli su u crnu seriju od 7 meceva bez pobede a sad idu na vrue gostovanje koje moze vrlo lako da se pretvori u debakl. Proslo je 7 godina od bolnog proaza na Krojf areni od tad pa do zadnjeg medjusobnog meca to su bile minimalne pobede.

Sanse da Viljem izbori pozitivna rezultat su ravne 0!!! Verujem da 1&I1-3&II2+ sa kvotom od 2.33 su veoma dobro placene predlog. Iskreno mislim da ce ovja tip pred pocetka meca biti placen sa 1.80-1,90 kvotom sto ce biti veoma veliki pad.

Aktivni tipovi

Tipster trenutno nema aktivnih tipova.

Bet Builder